Tullinge - Brantbrink, Tullinge

Porsvägen 5A

REDO™
  • 6 rum
  • 129 + 127 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 295 000 kr

Välkommen till denna generösa familjevilla - perfekt för den som söker ett hem med stora möjligheter

Nu har ni chansen att förvärva en rymlig villa med 129 kvm boyta och ytterligare 127 kvm biarea - ett hem som erbjuder både funktionalitet och flexibilitet för familjens alla behov. Denna villa har omsorgsfullt ägts av samma familj sedan 1987 och har under åren genomgått flera förbättringar, däribland uppgraderingar av kök, badrum och många ytskikt.

Entréplanet - rymligt och familjevänligt
På entréplanet möts ni av ljusa och öppna ytor som bjuder in till både umgänge och familjeliv. Här finns tre rejäla sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett stilfullt badrum och ett kök som uppdaterats med modern utrustning - redo för både vardagsmiddagar och festliga tillfällen. Värt att nämna är att det dessutom finns ett eget duschrum i anslutning till det största sovrummet.

Källarplanet - extra utrymme med potential
Källarplanet erbjuder oanade möjligheter! Här finns utöver god förvaring och möjligheter, ett stort rum som kan användas som ett perfekt tonårsrum, hemmakontor eller till och med en uthyrningsdel för den som vill få in extra inkomst. I anslutning till detta rum finns även duschrum med bastu. Utöver tidigare nämnda utrymmen finns tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt även ett stort rum med diverse möjligheter till funktioner. Detta flexibla utrymme ger er möjlighet att anpassa hemmet efter just era behov.

Här bor du med stor närhet till Brantbrinks IP med fotboll, orientering, tennis, ishockey. Naturområden för löpning på sommarhalvåret och skidåkning på vintern. Möjlighet att vandra eller cykla genom naturområden till Lida friluftsgård och sjön Getaren med badplats. När det kommer till kommunikationer så når du busshållsplats på mindre än fem minuters promenad, som tar dig till Tullinge C. Därifrån är det endast 22 min med pendeln in till T-centralen.

Snart till salu - missa inte chansen!
Är ni intresserade? Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och möjligheten att boka en visning. Detta är ett hem som verkligen kan växa med familjen och anpassas efter livets alla skeden - en chans ni inte vill missa!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tullinge - Brantbrink, Tullinge

Porsvägen 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.