Riksten, Tullinge

Strövarvägen 12

REDO™
  • 5 rum
  • 126 + 60 kvm
  • Villa

Götenehus med hög standard!

Välkommen till denna stilrena bostad som kombinerar modern design med praktiska fördelar. Invändigt möts vi av fyra rymliga sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två stilrena badrum med golvvärme. De låga driftskostnaderna är ett resultat av smarta energieffektiva lösningar som integrerats i hela huset, vilket ger en hållbar och ekonomiskt fördelaktig boendemiljö. Garage och uppfart med plats för flera bilar.

I denna natursköna omgivning kommer du att vakna upp till fågelkvitter och grönska. Lida Friluftsgård, med sina badmöjligheter, vandringsleder och motionsspår, är en ständig inbjudan till utomhusaktiviteter. För barnen finns flera förskolor och en skola som sträcker sig från förskoleklass till årskurs 9 inom gångavstånd, vilket ger en bekväm livsstil för barnfamiljen.

För pendlingen till jobbet är Rikstens Friluftsstad idealiskt beläget med enkel tillgång till Stockholms innerstad. Cykelavståndet till Karolinska sjukhuset i Huddinge gör livspusslet ännu smidigare.

Familjen kommer att älska den mångfald av fritidsaktiviteter som området erbjuder. Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbanor och längd skidspår på vintern ger alla medlemmar i familjen möjlighet att följa sina passioner.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Riksten, Tullinge

Strövarvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.