Riksten, Tullinge

Skogsmulles väg 8

REDO™
  • 5 rum
  • 130 + 8 kvm
  • Villa

Välplanerad villa i populära Riksten!

Välkommen till denna stilrena och välplanerade villa med fyra rymliga sovrum, belägen i ett av områdets mest eftertraktade kvarter. Här bor du med alla bekvämligheter och njuter av låga driftskostnader. Dubbla uteplatser på både fram och baksida med altan, perfekt för att maximera antalet soltimmar.

Invändigt möts vi av två badrum, separat tvättstuga, rymligt kök, 4 sovrum (möjlighet att göra 5), stora sociala ytor samt gott om förvaring.

En stor fördel med denna bostad är de låga driftskostnaderna. Tack vare smarta energilösningar och välisolerade fönster och väggar, håller du nere kostnaderna för uppvärmning och el.

I denna natursköna omgivning kommer du att vakna upp till fågelkvitter och grönska. Lida Friluftsgård, med sina badmöjligheter, vandringsleder och motionsspår, är en ständig inbjudan till utomhusaktiviteter. För barnen finns flera förskolor och en skola som sträcker sig från förskoleklass till årskurs 9 inom gångavstånd, vilket ger en bekväm livsstil för barnfamiljen.

För pendlingen till jobbet är Rikstens Friluftsstad idealiskt beläget med enkel tillgång till Stockholms innerstad. Cykelavståndet till Karolinska sjukhuset i Huddinge gör livspusslet ännu smidigare.

Familjen kommer att älska den mångfald av fritidsaktiviteter som området erbjuder. Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbanor och längd skidspår på vintern ger alla medlemmar i familjen möjlighet att följa sina passioner.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Riksten, Tullinge

Skogsmulles väg 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.