Gamla staden, Trosa

Västra Långgatan 46

Såld
  • 122 + 13 kvm
  • Villa

Unik fastighet i Gamla staden.

Västra Långgatan 46 ger dig en unik möjlighet att förvärva en historisk pärla i hjärtat av Gamla Trosa stad!

Välkommen in till ett hus som andas både charm och historia. De rödtimrade väggarna på detta välbevarade och vackra 1700-tals hus har mycket att berätta. Beläget på Västra Långgatan 46, strax efter den anrika Garvaregården, hittar du detta söta lilla röda hus med en spännande tillbyggnad som utfördes för cirka 20 år sedan. Här får du en unik fastighet med både huvudbyggnad och en bevarad lada som rymmer både garage och ett mysigt sommarrum med loft för övernattande gäster. Det fantastiska är att innanför de röda dörrarna gömmer sig en liten gömd oas. Helt insynskyddad från grannar och kullerstensflanörerna.
Den stora trädgården erbjuder dig en rofylld plats för dina trädgårdsdrömmar eller lugna stunder. Ett vackert ljusfyllt orangeri ger extra utrymme och är ett underbart tillskott till huset.

Fastigheten har under åren genomgått en viss modernisering för att bli ett välfungerande praktiskt hem. Nu är det din tur att sätta din personliga prägel på huset och lyfta inredningen till den stil du önskar.
Västra Långgatan 46 är ett hem med historisk charm som erbjuder dig en livsstil utöver det vanliga i en av Trosas mest pittoreska miljöer.
Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet - anmäl ditt intresse idag!

Välkommen hem till Västra Långgatan 46.

Mer om mäklarna