Sjöängen, Trångsund

Odonbacken 5

REDO™
  • 8 rum
  • 176 + 60 kvm
  • Villa

236 kvm unikt Kungshus med högt och privat läge!

Välkommen till ett unikt och gediget Kungshus på 236 kvm med högt och privat läge. Ett hus som måste upplevas på plats.
En påkostad fastighet med lyxig utemiljö och spännande interiör. En representativ villa med mycket plats för sociala sammankomster både inomhus och ute.
Villan har haft samma ägare sedan byggåret 2001 och allt är noga genomtänkt och designat med mycket känsla för att passa egenföretagaren eller familjen som letar efter något extra.

Invändigt erbjuder villan mycket fina ytskikt som flytande fiskbensparkettgolv, målade väggar i varma färger med fondväggar i Stucco lustro, infällda spotlights, marmorfönsterbänkar samt höga franska socklar och egen designat dörrfoder.
Övervåningen har en otrolig rymd med öppet i nock och öppen planlösning i kök och vardagsrum. Här finns det stora köket med marmorbänkar och nyare vitvaror samt en matplats för 8-10 personer.
Vardagsrumsdelen har en extra stor braskamin samt utgång till altanen.
3 bra sovrum på samma plan där ett av dom idag används som Walk in closet. Master Bedroom i anslutning till badrummet (En Suite) och utgång till terrassen.
På entréplanet välkomnas vi in i en stor möblerbar hall med tvättstuga och gästwc. Här finns sedan den unika samlingsdelen vinrum/salong med platsbyggd inredning och öppet mot relaxdel som även har plats för hemmagym. I denna burspråksdel med skeppsgolv finns nedsänkt spabad samt badrum med bastu och marmorgolv.
Husets största sovrum med platsbyggd inredning som bokhylla, förvaring och separat förråd används idag som hemmakontor. Här finns unika detaljer som bla designdetalj av fiskfjäll och infällda nischer med belysning.

-Pool (ca7x3m) med poolhus, utedusch samt bar och utekök
-Vattenburen golvvärme i båda planen
-Inomhusspa med nedsänkt spabad och bastu
-Dubbelgarage

Huset är placerat mycket bra med fint högt läge som ger fri utsikt över området och minimal insyn. Här finns plan gräsmatta, fruktträd och lättskötta planteringar.
Den fantastiska utemiljön är lika ljuvlig sommar som vinter. Sommartid i bästa solläge kan hela dagarna spenderas ute med bad i poolen, spel i poolhuset vid regn, grillmiddag med vänner eller barhäng med sportevenemang på utomhustv.
Även vintertid kan den stora altanen nyttjas för mysiga stunder vid öppna spisen. En utemiljlö som erbjuder en förstklassig samvaro med vänner och familj.

Beläget i attraktiva Sjöängen med kort promenadavstånd till Sjöängsbadet med sandstrand, brygga, utegym och gräsplan. Runt husknuten finns Trångsunds Naturreservat med vandrings- och jogging leder som ger alla boende ett lättillgängligt aktivt sjö- och naturliv.
Från huset är det promenad eller cykelavstånd till både Edboskolan, Trångsundsskolan samt flera förskolor.
Busshållplatsen utanför på gatan tar er snabbt till Trångsund centrum med pendeltåg eller vidare till Farsta.

Kontakta mäklare för privata visningar.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sjöängen, Trångsund

Odonbacken 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.