Mälarbaden, Torshälla

Hasselbacksvägen 14

Såld
  • 7 rum
  • 148 + 30 kvm
  • Villa

Enplansdröm med pool

Här på Hasselbacksvägen 14 i Mälarbaden hittar vi denna utomordentligt välskötta fastighet. Villan är belägen på återvändsgata och angränsar mot en åker och ängar, vilket ger en mycket skyddad tomt med minimal insyn.

Denna enplanspärla erbjuder en boarea om 148kvm fördelat över 7 rok, varav 4 sovrum. Fastighetens garage är integrerat med huset och ger därför direkt access till bostaden.

Föräldrarsovrummet är ett masterbedroom med både garderober, klädkammare och ett eget helkaklat badrum. Vardagsrum med kamin och öppen planlösning mot matrum. Stort inglasat uterum som nås både från matrum och ett av sovrummen.
Det inglasade uterummet har glasskjutpartier som leder direkt till terrassen som integrerar med villas underbara poolområde. Friköpt tomt om hela 2 513 kvm med ett härligt solläge och helt fritt från insyn. En trappa ner till trädgården finns poolen som är utrustad med poolvärme och glastak. Här vid poolen som omgärdas av trädäck är det lätt att trivas. Runt pooldäcket finns en platsbyggda bänkar upp mot huset och gott om plats för solsängar. Gräsmattan sköt smidigt och enkelt av en redan installerad robotgräsklippare. Robotgräsklippare kommer lämnas kvar till köparen.

På kort promenadavstånd finns brygga där köparen har en båtplats att tillgå.

För snabbt bredband finns redan fiber indraget.

Villan med sina två helkaklade badrum passar perfekt för barnfamiljen eller för dig som är ute efter ett bekvämt boende i ett plan och som gillar livet med bad, natur, golf och padelbanor inom gångavstånd.

Mälarbaden är ett mycket eftertraktat, grönskande område som omfamnas av Mälaren. Det är ett område med lång historia - från säteri till badort i början av 1900-talet då mycket exklusiva
sekelskiftesvillor med stora trädgårdar uppfördes. I början av 1900-talet gick också järnvägen till Mälarbaden. Mälarbadens exklusiva historia lever i allra högsta grad kvar. Säteriets huvudbyggnad finns kvar och i anslutning till den finns trevliga Wäsby magasin med café samt delikatess, inrednings- och presentbutiker. Mälarbaden har också en vacker badplats samt en egen golfbana, dit du lätt kan få eller ta dig med din egen golfbil. Här finns också Sjökrogen - en restaurang med fullständiga rättigheter - dit även gäster kan ta sig med båt. Mälarbaden har också en campingplats och vackra promenadstråk.

På några minuters avstånd finns Torshälla med mycket vackra gamla stadsdelar längs å-stråket. Här finns också bland annat välsorterade matbutiker, skolor, restauranger, Systembolag, flera träningsanläggningar och annan service. Från Mälarbaden kan du ta dig till Stockholm på bara lite mer än 1 timme.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna