Torsåker, Torsåker

Kopparslagarvägen 3

Såld
  • 4 rum
  • 120 + 60 kvm
  • Villa

En central plats med lantlig charm

Välkommen till denna gemytliga sekelskiftesvilla som kombinerar det bästa av två världar, en central plats med lantlig charm. Detta unika hem erbjuder en balans mellan tidlös elegans och modern komfort.

När du stiger in genom entrén möts du av en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter och praktiskt beläget en wc. Köket är renoverat i modern stil med noggranna val som den italienska spisen från Lofra samt vinkyl. Matrummet ger utrymme för större matbord liksom vardagsrummet för soffgrupp. Övervåningen har två sovrum, ett litet gästutrymme i en sidovind samt renoverat helkaklat badrum med golvvärme. Källaren lämnar utrymme för förvaring, pannrum, allrum och vinkällare.
Bostaden har bevarade detaljer som vacker träpanel och återskapade taklister i sekelskiftes-stil.

Trädgården är en oas i rogivande atmosfär, uppdelad i olika etapper som skapar en känsla av flera rum i det gröna. Här kan du njuta av vacker utsikt från varje hörn av trädgården, från de blomstrande fruktträden och odlingar i växthuset till den lummiga uteplatsen invid vinkällaren som låter sig förvara de noggrant utvalda
vinerna.

Denna sekelskiftesdröm är perfekt för dig som vill ha ett centralt boende men ändå vill njuta av naturens lugn och skönhet. En plats där gammalt möter nytt på ett sätt som skapar en helt unik och inspirerande boendemiljö.

Välkommen hem till Kopparslagarvägen 3!

Mer om mäklarna