Sätaröd, Tollarp

Sätarödsvägen 21

Såld
  • 5 rum
  • 124 + 23 kvm
  • Villa

Bo granne med naturen i en totalrenoverad sutterängvilla!

Söker du en villa med det där lilla extra, en detalj här och där som gör att man märker att nuvarande ägare verkligen brytt sig om sin bostad? Då vill vi nu presentera Sätarödsvägen 21! Denna sutterängvilla har genomgått en omfattande renovering där man med eftertanke och stil skapat en riktigt modern och fräsch bostad. Renoveringar såsom nytt tak, tilläggsisolering, nya fönster, dränering, fräscht kök, helkaklade badrum, ny el och mycket mer har gjorts under de senaste åren, läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Planlösningen är trevligt planerad entréplan med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats som även har en mysig täljstenskamin. Det erbjuds även ett badrum och en hall med utgång det härliga uterummet och uteplatsen i söderläge. Här kan du njuta av härliga grillkvällar där sommaren blir en riktig idyll. På ovanplan kan man koppla av i det rymliga sovrummet med sina synliga takbjälkar samt även ha ett kontor vid rummet intill. En trappa ner finns källare med bra takhöjd och erbjuder idag ett stort allrum och helkaklat badrum med golvvärme. Här finns även möjlighet för ytterligare ett sovrum vilket kan passa perfekt för tonåringen som ska bo på eget plan med en egen ingång.

Detta är en fastighet som står helt inflyttningsklar i längtan och väntan på sina nya ägare att ta hand om under lång tid framöver.

Bo på lugnt och lantligt läge i natursköna Sätaröd med närhet till både Tollarps utbud av mataffär, restauranger, fik, vårdcentral, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, bad och fritidsaktiviteter. Åker du på andra hållet har du nära till Linderöds lanthandel, bygghandel, förskola och skola. Härifrån tar du dig enkel och smidigt till Tollarp och Kristianstad med även vidare till Lund och Malmö.

Bostaden säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!
Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna