Daretorp, Tidaholm

Daretorp Engläntan 2

REDO™
  • 0 rum
  • 152 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 700 000 kr

Totalrenoverad tvåplansvilla i natursköna Daretorp!

Välkommen hem till Daretorp Engläntan 2, en exceptionell tvåplansvilla belägen strax utanför den charmiga staden Tidaholm. Denna bostad är en dröm för dig som söker ett hem där varje detalj har blivit omsorgsfullt genomtänkt. Villan har genomgått en totalrenovering och erbjuder nu en modern och stilren interiör som harmoniserar med den natursköna omgivningen.

När du kliver in genom de inbjudande dubbeldörrarna möts du av en stor och ljus hall som sätter tonen för resten av huset. På entréplan möts du av en luftig och öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum smälter samman i en social och trivsam yta ? perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar. Från köket kan du enkelt kliva ut på tralldäcket på baksidan, en oas där du kan njuta av lugna stunder med utsikt över den grönskande omgivningen. Här finns också ett tralldäck på framsidan, vilket ger dig möjlighet att följa solen hela dagen.

På övervåningen finner du tre rymliga sovrum, alla med ett rogivande ljusinsläpp och plats för förvaring. Från övervåningens balkong har du en magisk utsikt över en vidsträckt äng som skiftar färg med årstiderna ? ett verkligt vilsamt blickfång.

Tomten är generöst tilltagen med gott om utrymme för både lek och avkoppling. Här finns ett garage för bilen och en egenbyggd lekplats som kommer att bli barnens favorit. Bakom huset gränsar tomten till ett grönt skogsparti, vilket ger en känsla av ostördhet och naturens närhet.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning
  • Planlösning
    Planlösning

Daretorp, Tidaholm

Daretorp Engläntan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.