Välkommen hem till Bergmans gata 8!

Hörnebo, Tibro

Bergmans gata 8

Såld
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Familjevänligt hem i ett plan!

Nu erbjuds du denna trevliga enplansvilla med plats för hela familjen!

Upplev charmen med ett bekvämt och modernt boende på Bergmans Gata 8 i det familjära och trivsamma området Hörnebo i Tibro. Denna enplansvilla om 126 kvm erbjuder en utmärkt planlösning som är praktisk och rymlig, perfekt för både barnfamiljer och par. Bostaden har tre stora sovrum och ett trevligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Här ifrån tar du dig ut till den inglasade altanen där du kan njuta av alla årstider och när sommarvärmen kommer öppnar du upp skjutdörrarna och stiger ut på det härliga tralldäcket. Perfekt plats att bjuda över vänner på härliga grillkvällar.
Garaget är praktiskt och erbjuder både förvaringsutrymme och säker parkering, direkt anslutet till huset för maximal bekvämlighet.

Beläget på en lugn och familjevänlig gata i Hörnebo har du allt du behöver inom räckhåll. Här finns närhet till idrottsanläggningar, förskola, skola och matbutik, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt. För den aktiva familjen eller paret erbjuder området både trygghet och trivsel. Med endast 10 minuters cykeltur till centrala Tibro får du även smidig tillgång till stadens utbud av butiker, restauranger och service.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna