Teckomatorp

Prästkragegatan 2

REDO™
  • 4 rum
  • 132 + 28 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

Ljus och luftig enplansvilla med rymliga gemensamhetsytor

Välkommen till denna ljusa och luftiga enplansvilla belägen på Prästkragegatan 2 i charmiga Teckomatorp. Med sina rymliga gemensamhetsytor erbjuder denna bostad den perfekta platsen för familjen att umgås och skapa minnen tillsammans.

Den stensatta uteplatsen blir en naturlig förlängning av det generösa utrymmet inomhus och erbjuder en härlig plats att njuta av soliga dagar och skapa trivsamma stunder med nära och kära.

Läget är väldigt trevligt med närheten till fritidsaktiviteter som, gym, fotbollsplanerna, lekplatser och hundrastgården. I Teckomatorp finns även en tågstation, vilket ger dig goda förbindelser och en smidig pendling till omkringliggande städer och orter. Perfekt för dig som vill bo lugnt och avskilt, men ändå ha nära till allt du behöver.

Denna enplansvilla erbjuder en generös boyta om 132 kvadratmeter och rymmer fyra rum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Tomtarean om 837 kvadratmeter ger dig möjligheten att förverkliga trädgårdsdrömmar och skapa en oas att koppla av i.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Teckomatorp

Prästkragegatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.