Svärtinge skogsbacke, Svärtinge

Skogstryvägen 14

REDO™
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

Flexibilitet - Nyskick - Det lilla extra

Varmt välkommen till Skogstryvägen och denna ståtliga enplansvilla endast ett par stenkast från förskola och grundskola i Svärtinge Skogsbacke. Huset erbjuder en flexibilitet i antal sovrum då nuvarande allrum går att inreda till ett fjärde sovrum för den stora familjen. Här bor du med en lättskött trädgårdstomt med gräsmatta samt ett ca 120kvm omslutande altandäck som gör det möjligt att njuta av hela dagens soltimmar. Huset har försetts med praktiska förberedelser såsom att el är indraget på vindsutrymmet om man önskar inreda eller installera solceller, man har även förberett för att kunna installera laddstation till elbil samt förberett tilluftskanal i plattan om man vill installera braskamin.

Huset disponerar kök/vardagsrum i öppen planlösning där de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden skapar en trivsam atmosfär. Här finns en köksö med induktionshäll och integrerad fläkt så du kan laga mat och samtidigt ha uppsyn över barnens lekar. Bra förvaringsutrymmen med garderober och skjutdörrslösning i hall, sovrum samt tvättstuga. Här återfinns dessutom två exklusiva duschrum som bidrar till bostadens höga standard.

Svärtinge skogsbacke är familjevänligt, naturnära och tryggt. I området ägs och sköts vägar och allmän platsmark av Norrköpings kommun. Bra pendlingsläge med enbart 10-15 minuters bilväg till både Norrköping och Finspång. Cykelavstånd till centrala Svärtinge där det finns en mataffär, sporthall, fotbollsplaner, badplats m.m. I närheten finns även elljusspår, vackra promenadstråk

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Svärtinge skogsbacke, Svärtinge

Skogstryvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.