Hobborn/Sundborn, Sundborn

Kolbergsbo 10

REDO™
  • 3 rum
  • 94 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 750 000 kr

Exklusiv enplansvilla om 94Kvm på landet, Sundborn.

Denna exklusiva villa förbereds inför försäljning!

Välkommen till Kolbergsbo 10 och denna enastående Fiskarheden-villa som förenar modern design och tidlös elegans med ett fantastiskt läge nära både natur och stad. Detta nybyggda enplanshus om 94 kvm är beläget på en generös, friköpt tomt om hela 4012 kvm, vilket ger gott om plats för avkoppling, trädgårdsprojekt och framtida utvecklingsmöjligheter. Tomten kan enkelt styckas av för den som önskar ytterligare expansionsmöjligheter.

När du kliver in i huset möts du av en ljus och rymlig atmosfär. Den öppna planlösningen tillsammans med det imponerande ryggåstaket skapar en känsla av rymd och förhöjs ytterligare av de stora fönsterpartierna som badar interiören i dagsljus. I hjärtat av bostaden finns ett stilrent och funktionellt Ballingslöv-kök i svart design, perfekt för såväl vardagsmatlagning som festligare tillställningar. Köket smälter samman med vardagsrummet, vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som man njuter av utsikten över trädgården. I vardagsrummet finner du en stämningsfull Contura-kamin som inte bara ger skön värme utan också höjer mysfaktorn under årets kallare månader. Vidare finns även en AC i vardagsrum/kök som ger svalka under heta sommardagar.

Vardagsrummet förlängs naturligt av ett inglasat, isolerat uterum, som med sina stora fönsterpartier ger en fantastisk panoramavy över omgivningarna och en skymt av den glittrande sjön. Uterummet är en idealisk plats att njuta av under årets alla säsonger och leder vidare ut till en rymlig altan med pergola. Pergolan är utrustad med belysning och ett öppningsbart motordrivet tak, vilket gör den perfekt för såväl skuggiga som soliga dagar och sommarkvällar fyllda med grillmiddagar eller avkopplande stunder.

På den generösa tomten finns gott om utrymme för både trädgårdsaktiviteter och lek, och här finns även potentialen att skapa en personlig oas med exempelvis växthus, fruktträd eller en pool. Bostaden har dessutom ett rymligt vindsförråd om ca 15 -20 kvm, idealiskt för förvaring av säsongsbetonade föremål eller andra ägodelar. Vidare finns en praktisk carport med plats för två bilar samt en nyinköpt container om 13,8 kvm, som är rostskydds-lackerad i samma färg som huset. Containern används idag som förråd och erbjuder utmärkt förvaring för verktyg, trädgårdsredskap och andra nödvändigheter.

Husets interiör håller genomgående hög standard, med ett helkaklat badrum inrett i ljusa toner samt en gästtoalett med samma moderna känsla. Badrummet är utrustat med dusch, kommod och fönster som släpper in ett vackert ljus, medan gästtoaletten har en mindre kommod som ger extra komfort och stil.

Läget är oslagbart för den som söker en harmonisk kombination av naturnära boende och närheten till stadens puls. Med en kort promenad når du fina badplatser och vackra promenadstråk längs sjön. Här kan du njuta av lugnet, morgondopp, rofyllda naturupplevelser med bär och svampplockning eller ta en löptur i de närliggande skogarna. Dessutom är det endast cirka 10 minuter med bil till Falu centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och all tänkbar service.

Kolbergsbo 10 erbjuder ett hem som förenar modern arkitektur och hög kvalitet med en tilltalande livsstil. Säljarna har vårdat huset med stor omsorg och engagemang, vilket tydligt speglar sig i det fina skicket både inomhus och utomhus. Här finns alla förutsättningar för dig som vill skapa ditt drömboende med generösa ytor för både umgänge och avskildhet, allt i ett av Faluns mest eftertraktade områden. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa och göra den till ditt nya hem .

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hobborn/Sundborn, Sundborn

Kolbergsbo 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.