Sundborn

Skuggarvsvägen 33

REDO™ Besiktigad
  • 148 + 43 kvm
  • Villa
Utgångspris/bud 3 495 000 kr

Förhandstitt! Anmält ert intresse redan idag.

Kommande försäljning!
Vacker fastighet i Carl Larsson anda mitt i byn i Sundborn. Vattenburen bergvärme, tilläggsisolerad vind samt eldstad ger låga driftkostnader.
Rymlig villa och tomt, perfekt för barnfamilj med närhet till allt man önskar i vackra och fina Sundborn!

I källarvåningen finns en groventré med öppen spis, förråd och praktisk nyrenoverad tvättstuga. På nedre plan finns kök med plats för matbord, toalett, matsal och vardagsrum samt ett gästrum/kontor. Från matsalen nås en stor, möblerbar takad altan i söderläge med milsvid utsikt över åkrar och berg. Perfekt för avkoppling, sociala tillställningar och middagar med familj och vänner. Övre plan med tre sovrum, två med mysiga sovalkover. Badrum, allrum och förråd.

Stor, insynsskyddad lummig uppväxt tomt med perenner, bärbuskar och fruktträd. Här finns gott om plats både för lek och odlingar! Stort garage med goda förvaringsmöjligheter och nyinstallerad elbilsladdare. Förvaringsmöjligheter även i mindre lada, eller varför inte för disco och umgänge? Renoverad jordkällare och lekstuga finns också på tomten.

Här har du en kort promenad till morgondopp vid badbrygga i Sundbornsån, fiske eller varför inte en tur på SUP-brädan? Precis nedanför på ängarna dras vintertid ett av Dalarnas finaste längdspår. Gångavstånd också till snart nybyggd skola/förskola, livsmedelsbutik, lanthandel, pizzeria, bensinmack och bibliotek. Sommartid finns också restaurang och café vid Carl Larsson gården. Närhet till sjön Toftan med 2 fina badplatser.

I Sundborn finns ett aktivt föreningsliv med bl.a. barn- och vuxengymnastik, innebandy, fotboll, längdskidåkning och kanotslalom. Här finns elljusspår, promenadstråk, multiarena, fotbollsplaner, hinderbana och idrottshall.

Säljare avser att stycka av ca 1000kvm tomt enligt separat karta.
Denna totala tomtarean är den nya uppskattade och kan vid lagakraft av avstyckningen avvika något. Tomten är i nuläget på totalt 3575 kvm och efter avstyckning kommer tomten att vara ca 2575 kvm. Säljare håller på att ansöka om förhandsbesked, ifall positivt förhandsbesked ges så är säljare även öppen för pris diskussion ifall man som spekulant är mer intresserad av köp om även tomten ingår som säljare avser att stycka av. Vi planerar visningar efter förhandsbesked.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sundborn

Skuggarvsvägen 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.