Sturefors, landet, Sturefors

Stavsättersvägen 57

Såld
  • 2 rum
  • 80 + 70 kvm
  • Villa

Drömhem i natursköna Sturefors - Stavsättersvägen 57

Välkommen till Stavsättersvägen 57, ett charmigt och uppdaterat hus som erbjuder en unik blandning av bekvämt boende och naturnära livsstil. Detta underbara hem ligger i hjärtat av skogen i Sturefors, men ändå på ett behagligt avstånd till både Sturefors centrum och Ekholmen centrum samt goda kommunikationer.

Huset har nyligen renoverats och moderniserats för att möta dagens höga standarder, vilket gör det redo för dig att flytta in och börja njuta av livet på landet. Med en generös tomt om cirka 4.000 kvm har du gott om plats för att förverkliga dina drömmar. Oavsett om du längtar efter att skapa din egen lilla gård, ett generationsboende eller kanske något helt annat, är det bara din fantasi som sätter gränserna här.

Den stora tomten erbjuder även möjligheten att stycka av en del för försäljning (förhandsbesked är redan sökt), vilket ger ytterligare potential för investering eller expansion. Här bor du med skogen som din närmaste granne, vilket ger en rofylld och avkopplande miljö samtidigt som du har bekvämligheter och stadslivet inom räckhåll.

Utöver detta finns det också ett spa-rum på 20 kvm, två altaner under tak på totalt 40 kvm samt ett fristående garage på 57 kvm.

Låt Stavsättersvägen 57 bli din oas av lugn och kreativitet. Kom och upplev den magiska kombinationen av natur, komfort och oändliga möjligheter. Välkommen hem!

Mer om mäklarna