Skog, Stråtjära

Kallbäcksvägen 24

  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 200 000 kr

Fritidshus med permanentstandard i lantlig miljö

Känn lugnet på Kallbäcksvägen 24 med naturen som närmsta granne!

Här bor du i en lantlig miljö med otrolig potential att skapa ditt drömboende. Bostadsbyggnaden som tidigare använts som fritidsboende kan även användas som permanentbostad för den som vill bo i en avslappande miljö.

Bostadsbyggnaden erbjuder 80kvm boarea fördelat på två plan. Entrén har en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in finns köket med vita skåpluckor och en fint bevarad fläktkåpa som höjer husets karaktär. I köket finns även plats för större matgrupp. Vardagsrummet ger plats för soffa och tv. Här finns även en kamin som bidrar till en mysig värmekälla. Vardagsrummet går även att dela av för den som önskar ett extra sovrum. Övre plan har två sovrum, varav ett större med garderober och som ger plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns även en större klädkammare/förråd för maximal förvaring. På övre plan finns även badrummet med badkar och tvättmaskin.

Planritning kommer inom kort!

Den insynsskyddade trädgården omges av flertalet fruktträd (äpplen och päron) och blombuskar (pioner och jasmine) som bidrar till en härlig lummighet. Utöver bostadsbyggnaden finns även friggebod för förvaring, friliggande trätrall, samt tre stora förråd i länga - perfekt förvaring för trädgårdsprylar. Från Kallbäcksvägen har du närhet till busskommunikation, skola, förskola, samt ca 2km bort finns matbutik med tankstation och Stråtjäras badplats.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skog, Stråtjära

Kallbäcksvägen 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.