Skog, Stråtjära

Gamla Gävlevägen 28

Såld
  • 6 rum
  • 153 + 45 kvm
  • Villa

Hemtrevlig tvåplansvilla med stor tomt och fri utsikt över åkrar

Välkommen till denna charmiga tvåplansvilla med stor tomt och fri utsikt över åkrarna!

Här erbjuds ett hus med genomgående stora ytor, charmiga detaljer och bekvämligheter såsom separat tvättstuga, eldstad och centraldammsugare . Solpaneler har även installerats under 2022 och ger en förnybar energikälla som minskar elkostnaderna. Huset omfattas idag av 6 rum och kök varva 3 sovrum. Köket är rymlig med goda arbetsytor och har en praktiskt skåp som enkelt kan göras till en flyttbar köksö. Vardagsrummet ger plats för större soffgrupp. Här finns även utgång till den stora altanen i vinkel med fri utsikt mot grönområden. På entréplan finns även ett matrum som med fördel kan göras om till ett sovrum för den stora familjen, samt ett badrum med dusch.

Övre plan har ett allrum med burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även 3 sovrum varav ett av dom har renoverats under 2016 med nytt innertak, nytt golv och garderober med skjutdörrar. Härifrån finns även utgång till den stora balkongen om ca 10kvm. På övre plan finns även en förberedd yta för ytterligare ett badrum. I källaren finns tvättstuga med goda arbetsytor, samt en stor matkällare. Här finns också en snickarbod med garageportar. Perfekt att förvara gräsklippare och andra verktyg. Tomten är stor och plan med fina perenna växter, fruktträd och bärbuskar.

I Stråtjära bor du i en lugn och grönskande miljö. Här finns allt från matbutik, förskola och kommunikation. En bit bort finns även Stråtjära badplats.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna