Strängnäs domkyrkodistrikt, Strängnäs

Vallbyvägen 60A

Såld
  • 135 kvm
  • Radhus

Välplanerat gavelradhus i omtyckt kvarter!

Varmt välkommen till Vallbyvägen 60A och detta välplanerade gavelradhus i omtyckt kvarter! Stilrent kök byggt i vinkel ifrån 2023 med delvis kaklade väggar och utgång till altandäck och anslutande trädgård i sydvästläge. Glaskeramikhäll, inbyggnadsugn & inbyggnadsmikro mm. Modernt badrum renoverat 2022 med kakel, klinker & duschdel med vikbara glasduschväggar. Här finns även möjlighet att installera ett badkar för den som önskar.

I huset finns totalt 4 sovrum, 3 på övre plan och 1 sovrum på entréplan. Två utav sovrummen på övre plan har utgång till en härlig balkong i sydvästläge. På övre plan finns även en praktisk klädkammare. Dessutom finns en nybyggd och isolerad gäststuga vid husets entré. Trädgård med plan och lätthanterlig gräsmatta med mycket plats för olika aktiviteter. Vid husets entré finns också möjlighet att parkera bilen. Ett garage i länga hör också till fastigheten.

Toppenläge i Strängnäs med promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Inom ca 5 min promenad nås förskolan Äventyret och inom ca 10 min nås Finningeskolan (F-3). Via en kort bilresa nås även modern träningsanläggning, Padelhall, fotbollsplan och Strängnäs golfklubb med 18-hålsbana.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna