Strängnäs domkyrkodistrikt, Strängnäs

Olivehällsvägen 14

Besiktigad
  • 5 rum
  • 137 + 105 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Generös familjevilla med alla rätt!

Varmt välkomna till Olivehällsvägen och en välskött familjevilla belägen på attraktiv hörntomt i populärt kvarter. Här erbjuds ett generöst boende på hela 137+105 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan med väl tilltagna sociala ytor, behändigt dubbelgarage och insynsskyddat trädgårdstomt i rakt söderläge med många soltimmar. Villan har renoverats löpande både in- och utvändigt det senaste decenniet och håller en genomgående modern standard med vattenburen bergvärme, renoverat tak, kök och badrum m.m.

Fastigheten välkomnar er med ett attraktivt tomtläge längst ut på hörnet utan intilliggande bebyggelse på baksidan. Insynsskyddad trädgård med tilltalande altandäck och härligt spabad. Praktiskt uppfart med plats för flera och generöst dubbelgarage som enkelt inrymmer såväl pendlarbilen som entusiastfordonen, utrustat med modern laddbox och 3-fas. Väl inne i huset möts ni av en inbjudande entréhall med förvaring via skjutdörrsgarderob. Hallen leder er vidare till villans sociala utrymmen i form av ett väl tilltaget vardagsrum och matrum med panoramafönster som vetter mot trädgården i söderläge. Fullutrustat kök som lämpar sig lika bra för amatören som matlagningsentusiasten med bänkskiva i granit, större induktionshäll och generösa arbetsytor. Entréplanet inrymmer även tre väl tilltagna sovrum, nyrenoverat badrum, gästtoalett och ytterligare en entré. En trappa ner i källarplan finns villans fjärde sovrum med stämningshöjande öppen spis och möjlighet till både sovrum och mindre allrum, perfekt för familjens unga vuxna. I källarplan hittar ni även en ordentlig tvättstuga med bekvämt torkrum, bastu med våtutrymme, flertalet förråd och ett smidigt verkstadsutrymme.

Utvändigt erbjuder fastigheten en insynsskyddad, plan och lättskött trädgårdstomt i strålande söderläge med tilltalande altandäck och spabad. Perfekt för sommarens tillställningar med både vänner och familj. På Olivehällsvägen bor ni i ett lugnt och tryggt villakvarter med bekvämt avstånd till både stadskärnan, småbåtshamnen och restaurangutbudet. Ett stenkast till Vasavallen med tennishall, ishall, fotbollsplan och friidrottsanläggning. Cirka 1.2 kilometer till tågstation och resecentrum, för pendlaren tar det enbart 5 min till E20.

Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Varmt välkomna på allmän visning! Föranmäl gärna ert intresse

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Strängnäs domkyrkodistrikt, Strängnäs

Olivehällsvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.