Sörgärdet, Strängnäs

Ingvarsvägen 29

REDO™ Besiktigad
  • 7 rum
  • 193 + 75 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 975 000 kr

Mycket charmig 20-talsvilla med tillhörande gårdshus

Välkommen till denna fenomenalt charmiga 20-talsvilla med en härlig rymd och tillhörande gårdshus med många möjligheter. Fastigheten är belägen i ett av Strängnäs mest eftertraktade kvarter med en grönskande och insynsskyddad trädgård i sydvästläge med flera olika utepltaser och altandäck. På ett mycket smakfullt och estetiskt tilltalande sätt byggdes villan till 2012 och fick därigenom flera sovrum, badrum och rymligare ytor. Villan erbjuder härliga umgängesytor där det stora vardagsrummet ger plats åt både ett stort matsalsbord för härligt umgänge som en större soffrupp. I vardagsrummet finns en ursprunglig kakelugn bevarad och från såväl vardagsrummet som från det intilliggande köket är det utgång till altandäck och den grönskande trädgården. Fyra sovrum med möjlighet till fler för den som så önskar. Allrum på övre plan med fönster åt två väderstreck och två helkaklade badrum samt ett extra toalettrum. Fräsch källare med tvättstuga, förrådsrum och ett stort hobbyrum med plats för tex pingisbord och diverse aktiviteter.
Fjärrvärme. Omdränerat runt villan.

I trädgården finns ett ursprungligt gårdshus på 79 kvm fördelat på tre rum och kök som förslagsvis kan användas till uthyrning, eget företagande, generationsboende eller gästhus. I gårdshusets charmiga vardagsrum finns en stilren kakelugn och ett vackert trägolv. Gårdshuset har sitt eget altandäck och de båda husen ligger separata utan insyn emellan.

På det stora en unik och gedigen fastighet med bara några minuters gångavstånd till resecentrum och promenadavstånd till såväl stadskärnan som till vackra Västerviken och hamnen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sörgärdet, Strängnäs

Ingvarsvägen 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.