Sörgärdet, Strängnäs

Vandrarvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 121 + 100 kvm
  • Villa

Välplanerad villa med perfekt söderläge

Välplanerad villa med perfekt söderläge och vattenburen uppvärmning. Eftertraktat läge nära centrum, tågstation och vackra Västerviken. Stor trädgård, garage och möjlighet till extra sovrum.

Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll på den trevliga uteplatsen, medan barnen leker på den lummiga tomten. Villan ligger i det eftertraktade kvarteren Sörgärdet, med närhet till både Strängnäs centrum och vackra Västerviken.

Den välplanerade planlösningen erbjuder ljusa och trivsamma rum, samt oerhört bra förvaringsmöjligheter. Här finns även möjligheten till ett extra sovrum på souterrängplanet, med separat ingång. Med vattenburen uppvärmning via bergvärme är boendet både bekvämt och energisnålt.

Garaget och flertalet utomhusförråd ger gott om plats för förvaring. Dessutom finns det möjlighet till parkering för flertalet bilar på uppfarten. För den trädgårdsintresserade finns växthus och sjövatten till bevattning med hela 4 tappställen.

Läget är både centralt och barnvänligt, med närhet till butiker, restauranger och kommunikationer. Här finns även mysiga promenadstråk att utforska i området.

Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga villa i Strängnäs! Kontakta oss för mer information och boka visning idag.

Mer om mäklarna