Fogdö Stora Vik, Strängnäs

Fogdö Stora Vik 10

Såld
  • 7 rum
  • 172 + 15 kvm
  • Villa

Naturskönt belägen och helrenoverad familjevilla

Fantastiskt vackert belägen familjevilla med fri utsikt mot den omkringliggande böljande landskapsbilden. Villan ligger ljust och ostört som sista hus på den slingrande vägen fram till gårdsplanen. Här erbjuds du perfekta väderstreck - med bl a ett inglasat uterum med framförvarande altandäck med spabad i bästa sydvästläge och sen kvällssol.

Villans imponerande rymd inbjuder till social gemenskap med ett fenomenalt trevligt vardagsrum med kakelugn som ger en fin stämning och värme under den mörkare årstiden. Vardagsrummet ligger i fil med spegeldörrar in till matsalen som bekvämt är placerad bredvid det mycket rymliga och trivsamma köket. Från vardagsrummet öppnar två glaspardörrar upp in till det inglasade uterummet och altandäck. Möjlighet finns med 4-6 sovrum för den som önskar. Vattenburet värmesystem via luft/vattenvärmepump.
Villan är genomgående invändig och utvändigt målad och renoverad med en hög standard!

Förutom det rymliga och helrenoverade bostadshuset finns en isolerad garagebyggnad med liten verkstadsdel och en förrådsbyggnad - alla byggnader harmonierar fint med varandra och bildar en tilltalande enhet.

Det är två samtaxerade fastigheter som säljs tillsammans: Vik 3:11 och Vik 3:10 totalt om 2 669 kvm. Vik 3:10 är en byggklar tomt med stora möjligheter till uppförande av någon ytterligare bostad eller annan byggnad. Fastigheterna ligger utanför detaljplanerat område.

Halvön Fogdö är en genuint vacker och levande landsbyggd strax utanför Strängnäs med bl a Granbecks lanthandel och endast ett par kilometer från villan finns Mälaren och goda badmöjligheter.

Här finner du likvskvalitet och kan njuta av lugnet i en vacker omgivning med endast ca 7 km till Strängnäs och drygt en timmes resväg till Stockholm.

Mycket välkommen på visning!

Mer om mäklarna