Ovansjö, Storvik

Övre Storviksvägen 17

Såld
  • 4 rum
  • 124 + 5 kvm
  • Villa

Trivsam villa renoverat kök och badrum samt effektiv uppvärmning via bergvärme

Trivsam villa med skogen i bakgrund, renoverat kök och badrum samt effektiv uppvärmning via bergvärme. Här välkomnas du i hall med klinker på golv och golvvärme samt platsbyggda garderober, helkaklat badrum från 2023. Till vänster om hallen finns rymligt kök där man öppnat upp mot matrum för luftigare känsla. Vardagsrummet har braskamin och utgång till altan med både inglasad och öppen del som leder vidare ut till trädgården. Övervåningen ger möblerbar hall, tre sovrum samt en wc.

Barnen kan tryggt leka fritt i trädgården medan du kopplar av med en kopp kaffe på altanen, omgiven av naturens rofyllda atmosfär.
Trädgården ger också generöst med plats för den odlingsintresserade. Inrett uthus med ett sovrum/gästrum och i andra änden redskapsbod och förvaring. Intill huset finns vidbyggt garage samt carport.

Här bor du nära naturen, där skogen blir en naturlig lekplats. Tillbringa höstdagarna med att plocka svamp med barnen eller ge er ut på spännande upptäcktsfärder under sommaren.

Till centrala Storvik tar du dig med en kort promenad där du finner både matvarubutik, diverse butiker, frisörer, apotek med mera. Skola och förskola finns inom gång/cykel-avstånd. Det perfekta hemmet att bara flytta in till och sätta din egna prägel om så önskas.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna