Storhogna Utsikten, Storhågna

Aspvägen 3

Såld
  • 7 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Sobert och stilrent i Storhogna

Välkommen till detta nybyggda hus i sober och modern Skandi Style!

Här bor du med naturen alldeles inpå, skidbackar intill liksom Storhognas M-hus med dygnet runt livs, restaurant, gym och nöje. Huset är unikt i sitt slag, med sober och ljus naturhyllande interiör, björkplywood på väggarna och polerat betonggolv som golv på markplanet. I storstugan kommer du att njuta av den natursköna fjällmiljön som sömlöst flyter in via det stora köksfönstret och stora öppna ytor för gemenskap vid middag eller avslappning vid brasan. Takhöjden är hela vid soffhörnan i storstugan är nästan fem meter med öppet upp mot loftet!

Huset säljs möblerat exklusive personligs saker, fråga mäklaren om vad.

Det finns två rymliga sovrum under charmigt snedtak på loftet och här uppe inryms även ett andra vardagsrum. Här finner du även ett storartat badrum med ett underbart badkar från vilket du kan njuta av utsikten och stillheten som Storhogna erbjuder.

På markvåningen finner du, utöver den otroligt läckra storstugan som har öppen planlösning med köket, ytterligare tre sovrum, badrum med bastu och en rymlig och välkomnande hall! Utanför finner du skidförråd.

Fastigheten kommer att besiktigas och säljas med dolda felförsäkring.

Välkommen hem till Utsikten i Storhogna och många fina stunder i detta välkomnade hus!

Mer om mäklarna