Bärbo, Stigtomta

Bärbo Grindstugan 4

Besiktigad
  • 8 rum
  • 230 + 10 kvm
  • Villa
Högstbjudande 8 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Exklusiv Herrgårdsliknande villa!

Välkommen till Grindstugan i Bärbo socken, belägen intill Tistads slott med dess imponerande omgivningar, en plats som är perfekt för den som älskar jakt, friluftsliv och natur. Denna nybyggda villa i herrgårdsstil omges av lugna, natursköna omgivningar och erbjuder ett liv nära naturen. Med en etablerad hundgård, perfekt för dig som har jakthundar eller andra husdjur, är detta boende också idealiskt för djurälskare.

Villan, som är väl tilltagen och genomtänkt, breder ut sig över två plan med hela sex sovrum, perfekt för den som vill använda fastigheten både som permanentboende och fritidshus. Här finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster att njuta av den sörmländska naturen året runt.

Huset bjuder på generös takhöjd, stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus, samt sociala ytor som inbjuder till umgänge och avkoppling. Den stilfulla kakelugnen skapar en mysig atmosfär under kalla höst och vinterkvällar. Köket, med sin centralt placerade köksö, är perfekt för stora middagar och sociala stunder efter en dag ute i skogen. Det ligger i öppen planlösning med matsalen och vardagsrummet, vilket gör det till en idealisk plats för gemenskap.

Sovrummen, inklusive ett lyxigt master bedroom med eget badrum, ger flexibilitet och utrymme för familj, gäster eller för den som behöver extra utrymme för sina jaktredskap och friluftsutrustning. På övre plan finns också ett stort helkaklat badrum med bastu, perfekt för avkoppling efter en aktiv dag i skogen eller på sjön.

Den stora altanen, som vetter mot sjön, är en underbar plats att koppla av och njuta från morgon till kväll. Den lättskötta trädgården ger möjlighet att njuta av utomhuslivet utan större ansträngning, och den stora hundgården erbjuder utmärkta förutsättningar för dig som jagar eller vill ha med dina fyrbenta vänner på dina naturupplevelser.

Förvaringsmöjligheterna är också imponerande, med ett stort dubbelgarage och ett oisolerat loft som idag används som förråd men kan enkelt inredas till kontor eller extra gästrum och det är förberett för V/A.

Det här är en pärla du inte får missa! Med bara 10-15 minuters bilfärd från Nyköping är detta svårslaget i den här kategorin av boende.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs - Välkomen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Bärbo, Stigtomta

Bärbo Grindstugan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.