Stallarholmen/Överselö, Stallarholmen

Ugglevägen 28

Såld
  • 3 rum
  • 99 + 33 kvm
  • Villa

Högt och fint läge för åretrunt- eller fritidsboende

Välkommen till denna högt och trevligt belägna fastighet med stora möjligheter och med en fin utsikt över omkringliggande naturmark. Väl tilltaget vardagsrum med en murad öppen spis som ger fin stämning och trivsel under årets mörkare årstid. Mycket rymligt kök med matplats vid fönster och med utsikt mot vackra omgivningar. Separat tvättstuga med dusch vid intilliggande toaltterum.
I trädgården finns en rejäl jordkällare som förvaring för den odlingsintresserade. Villan har ett rofyllt läge med badrocksavstånd till Mälaren och badplats.
Såväl nuvarande som tidigare ägare har bott permanent på fastigheten.

Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. Ett par kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm.
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna