Mitt i parken, ett av områdets absolut bästa lägen!

Nälsta, Spånga

Movägen 24

Såld
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Radhus

LJUVLIGT LÄGE I LUMMIG PARKMILJÖ

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING! MVH/ANNICA OPPENHEIM STENMAN.

Kan det bli bättre? Just utanför tomtgräns finns lekvänliga gräsytor, ljuvliga ängar för glada barn med spring i benen och efterlängtade lekplatser. Närområdet är helt klart en dröm för familjens yngre medlemmar och dess föräldrar!
Finns dessutom generösa bostadsytor, tre lättmöblerade och väl tilltagna sovrum samt underbara sällskapsytor på önskelistan så har du hittat rätt! Välkommen till en mycket välplanerad bostad där hela familjen får plats, en bostad till vilken du gärna bjuder släkt och vänner på goda middagar och uppskattade mingelkalas!

ENTRÉPLAN, BOSTADENS SOLIGA SÄLLSKAPSPLAN. I det välkomnande kapprummet finns yta att förvara vardagens ytterkläder och skor i öppen lösning, här finns även en inbyggd garderob för dold förvaring.
På entréplan finns husets underbara sällskapsytor i ett modernt och rymligt kök med plats för stort matbord som lätt rymmer 8 personer. Det generösa vardagsrummet med matsalsdel är den självklara platsen för efterlängtat umgänge med familj och vänner. Rummets stora fönsterytor och altandörr i västerläge öppnar upp mot ett väl tilltaget trädäck samt lekvänlig gräsyta. Trädäcket suddar ut gränserna mellan ute och inne samt expanderar sällskapsytorna under sommarmånaderna!
Här finns även en wc samt en tvättstuga med smart placering invid kök. I tvättstugan är det flera som har installerat en extra dusch i samband med renovering.

EN TRAPPA UPP. En trappa upp finns tre riktigt rymliga sovrum, planets fjärde sovrum är mindre och passar utmärkt för den yngsta eller är det kanske ett kombinerat gäst-/arbetsrum? Två av sovrummen har altandörr mot balkong i högt insynsskyddat västerläge. Med access från övre hall finns dessutom en väl inredd walk-in-closet, en dröm för den klädintresserade! På planet finns också ett rymligt helkaklat badrum.

ÖVRIGT. Utöver fantastiska utomhusmiljöer i generösa trädäck på såväl entrésida som på gårdssida, så finns även plana gräsytor med uppvuxna träd och buskar. Strax intill huset finns dessutom ett riktigt rymligt förråd samt det efterlängtade garaget, i separat länga.
Läget är perfekt för familj med barn i alla åldrar! Utöver ängarna utanför tomtgräns så är promenaden till populära Starboparken kort, Starboparken är en självklar samlingsplats för områdets leksugna barn, på kort promenadavstånd ligger även Nälstabadet med flera bassänger, servering och minigolf! Det är även bekvämt promenadavstånd till flera förskolor, Nälstaskolan, Vällingby Centrum och Spånga Torg med ett stort utbud av butiker samt kommunikationer. Från Spånga station tar du pendeln till Odenplan på ca 10 min.
Välkommen till Movägen 24!

BRUDSTOLEN 22:
- Med tomtgräns mot områdets parkmiljöer! På solbadande friköpt tomt om 240 kvm, ligger detta välplanerade radhus i två fulla plan.
- På såväl entrésida som på trädgårdssida finns solbadande generösa trädäck och plana lekvänliga gräsytor.
- Under sommartid är tomten och trädäcken bostadens fantastiska extrarum för glatt umgänge! Vardagsrummets altandörr ger access till ett skyddat däck med soltimmar fram till sena kvällen. För att njuta av solstrålar redan från tidiga morgontimmen så väljer man däcket på entrésidan, utanför köksfönstren.
- På tomtens plana gräsytor finns utrymme för egen gungställning, studsmatta och lek! Här kan även trädgårdsälskaren hitta utrymme för odlingslådor.
- Tomten utbud: här finns syrener och rabatter med återkommande blomning. På tomten finns även ett uppvuxet äppelträd samt hallonbuskar och ett fläderträd.
- Till varje radhus tillhör ett rymligt förråd i länga samt en garageplats i länga.

SAMFÄLLIGHETEN:
I samfällighetsavgiften om 4.408 kr/månad ingår mycket kopplat till husets drift och mer därtill:
Uppvärmning av husen (via fjärrvärme), kall-/ och varmvatten, avlopp, sophämtning, kabel-TV:s basutbud, internet (Tele2), gemensam tvättstuga, garageplats i länga, ett rymligt förråd i länga, områdets skötsel samt visst yttre underhåll (materialkostnad).

LITE OM NÄROMRÅDET MED LEKPLATSER, UTFLYKTSMÅL, BUTIKER OCH RESTAURANGER:
- Just utanför tomtgräns finns stora gräsytor, perfekt för barn med spring i benen!
- I närområdet finns ett flertal lekplatser för barn i alla åldrar, där populära Starboparken är ett av flera självklara val för områdets leksugna barn!
- Det är även nära till områdets populära cykelpark samt grusad fotbollsplan.
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta under 2013. Parkourbanan, som ligger på kort promenadavstånd, är mycket uppskattad.
- Under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål, gångpromenad om ca 6-7 minuter. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.
- Det finns fina träningsmöjligheter både på Nälstafältet, på Grimstafältet och på Järvafältet som alla ligger i närheten.
- I Vällingby City, med ett promenadavstånd om ca 15 minuter, finns det mesta att önska i form av butiksutbud, restauranger, torgförsäljning sommartid, konditori och biosalonger.
- På Spånga Torg, med gångavstånd om ca 15 minuter, finns ett flertal matbutiker, kötthandlaren Dennis kött, puben Caledonian Inn, flera restauranger, torgets prisbelönta konditori, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid. Här finns även SkandiaMäklarnas bobutik, välkommen in på en fika och för att prata om din nuvarande bostad och nästa .

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR I NÄROMRÅDET:
- Förskolor finns ett flertal i närområdet.
- Nälstaskolan ligger på mycket nära avstånd, ca 400 meter - här går barnen från förskoleklass till och med årskurs 6.
- Vällingbyskolan - här går från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Solhemsskolan - här från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Raoul Wallenbergs skola - här går från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Spånga gymnasium.
- Blackebergs gymnasium.

DET ÄR NÄRA TILL KOMMUNIKATIONER:
Vällingby Centrum med T-bana - gångpromenad om ca 15 minuter, sträckan tar med cykel ca 5-8 minuter.
Spånga Torg, med pendeltåg som tar dig till Odenplan på ca 10 minuter - gångpromenad om ca 12-15 minuter, sträckan tar med cykel ca 5-8 minuter.
Buss 117 - trafikerar sträckan Brommaplan (T-bana) - Spånga Torg (P-tåg).
Buss 118 - trafikerar sträckan Vällingby Centrum (T-bana) - Spånga Torg (P-tåg) - Rissne (T-bana).

Mer om mäklarna