Efterlängtade trädgårdsliv! Välkommen på fika! Renoverad och mycket välskött villa på drömmig solbadande hörntomt om 883 kvm

Flysta, Spånga

Vildmarksvägen 8

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 130 + 30 kvm
  • Villa

TOTALT 160 KVM I FLYTTA-IN-SKICK, BERGVÄRME, DRÖMMIG SOLBADANDE HÖRNTOMT!

ÄR DENNA FINA BOSTAD INTRESSANT FÖR DIG?
PÅ SKANDIAMÄKLARNAS HEMSIDA REGISTRERAR DU DITT INTRESSE, VILKET GER MIG MÖJLIGHET ATT ÅTERKOMMA TILL DIG SÅ SNART DET NÄRMAR SIG VISNING.
MVH/ANNICA OPPENHEIM STENMAN.

Finns ett lättälskat och välskött 'klart-att-flytta-in-i-hus', uppfört på en helt ljuvlig och solbadande hörntomt på önskelistan? Då gissar jag att ni har hittat rätt!
I bostaden finns installerad bergvärmepump från år 2013 som ger mycket bekväma driftkostnader.
i suterrängplan finns även möjlighet att skapa en attraktiv uthyrningslägenhet som ger ekonomiskt tillskott = extraordinärt bekväma driftskostnader.
Sedan nuvarande ägare flyttade in för hela 40 år sedan så har bostaden genomgripande renoverats och därefter löpande underhållits. Den välskötta och hemmiga känslan som välkomnar besökaren kommer älskas av nästa unga familj under många år framöver!

DET FINA ENTRÉPLANET. Den möblerbara hallen hälsar glatt familj och vänner välkommen hem! I hallen finns också en fin sittyta eller är det kanske ytan för platsbyggda garderober?
I det lättarbetade och fräscha köket, med matplats för 4 personer till bords, inspireras man att laga goda måltider kanske med grödor skördade på tomten? Via passage från köket nås planets sällskapsytor; det solbadande matrummet med vardagsrum i öppen lösning. Centralt placerat i sällskapsrummet finns en vacker öppen spis med gjutjärnsinsats som ger myskänsla och skön värde då det eldas under vintermånaderna. Vi altandörr nås den solbadande balkongen i högt fritt läge och med underbara vyer över den vackra hörntomten. På planet finns även två rymliga sovrum och ett kaklad badrum med badkar på fötter.

BOSTADSPLAN I SUTERRÄNG.
I suterrängplanet finns två ingångar från tomten, den ena finns placerad i det nuvarande arbetsrummet och den andra finns i förrådet där bergvärmepumpen är placerad. Med två ingångar från tomten och den fina planlösningen så finns mycket bra förutsättningar om man önskar skapa en uthyrningslägenhet på planet, det är bara ett pentry som skall till!
Det rymliga sovrummet, med stort fönster mot den lummiga trädgårdstomten, kommer att älskas av tonåringen som bor hemma tills dess att studierna är avklarade! För den hobbyintresserade finns rum för den väl tilltagna arbetsbänken där man kan lämna ett projekt på bordet tills dess att det är klart. Här finns också ytan för en arbetsplats, ytterligare ett möjligt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Står en vinkällare på önskelistan? Skafferiet är den givna platsen för verkställandet av drömmen!
På bostadsplanet finns dessutom ett mycket fräscht våtrum med tvättutrustning, en duschyta, en bastu för bastuälskaren samt fina förvaringsmöjjligheter i garderobsvägg som rymmer nytvättade handdukar, linne och mycket annat.

ÖVRIGT. Den uppvuxna och drömmiga hörntomten är inbäddad i lummig grönska som ger avkopplande avskildhet, just det man längtar till efter en intensiv arbetsvecka! Bostaden har ett barnvänligt läge, på lugn gata, mitt i Flystas villaidyll. På bekvämt promenadavstånd nås områdets populära skolor och ett flertal lika populära förskolor samt Spånga torg med sitt mysiga småstadsutbud av butiker, restauranger och torgförsäljning. Närmaste matvarubutik ligger endast ca 600 meter bort, under promenaden mot Coop i Flysta passerar man bland annat flera restauranger, frisör och blomsterbutik. Då det regnar och blåser så tar man bussen, närmaste hållplats ligger ca 250 meter bort.
Välkommen till Vildmarksvägen 8!

LITE MER OM FASTIGHETEN STOCKHOLM URBAN 1:
- Det centrala läget ger vardagslyx till hela familjen, här är det nära till allt som gör vardagspusslet lätt att lägga!
- På solbadande och drömmig hörntomt om 883 kvm i fritt luftigt syd-/västläge, ligger denna älskade 40-villa som nuvarande ägare har renoverat och vårdat under hela 40 år!
- För den trädgårdsintresserade finns här alla möjligheter att odla och att fortsätta förädla. Se säljarens berättelse om resan i huset och den fantastiska trädgårdens utbud lite längre ner i texten.
- Har man äventyrslystna barn med spring i benen så är denna ljuvliga tomt perfekt, tomtens storlek och utformning ger möjligheter till mycket kul! Här kan man leka på plana och svagt sluttande gräsytor, gömma sig bakom buskar, bygga trädkoja eller hoppa på den efterlängtade studsmattan.
- Trädgårdsförråd finns.
- På den grusade infarten finns yta att parkera flera bilar.
- Med fantastiska kommunikationer på Spånga Torg är det lätt att föredra tåg eller buss till arbetsplatsen. Från Spånga station till Stockholm Central är resvägen inte längre än 14 minuter! Torgets bussar går i alla väderstreck.

TRÄDGÅRDSINTRESSERADE EVA OCH JAN-OLA BERÄTTAR:
Vi flyttade in för 40 år sedan till ett hus som var ganska nedgånget men med en stabil stomme.
Under åttitalet renoverade vi med nya ytskikt, treglasfönster, nytt kök etc. Under nittiotalet blev det nytt badrum, ny tvättstuga och bastu. Under tjugohundratalet blev det nytt yttertak.
Under samtliga år har det varit 'pill och fix' i samtliga vrår och mycket i trädgården.
Här finns gamla fruktträd, potatisland, växthus med vinstock, syrener och många andra blommor såsom buddleja, schersmin som alla lockar fjärilar.
Vill man göra saft finns lite vinbär, krusbär och fläder.
Samtidigt finns det plats för fotboll, grillning och solstolar eller vila under skuggande träd.
Nu är det dags att gå vidare med flytt till barn och barnbarn.
Vi hoppas att de nya ägarna ska trivas lika bra som vi och våra barn har gjort genom alla år.
Kanske ni också kan tycka att det är kul med egen potatis, majs, broccoli, tomater och allt annat det som går att odla på egen jord?
Hälsar/Eva och Jan-Ola!

BREDBAND:
Fiber finns framdraget i gatan.
Säljaren använder mobilt bredband.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Flysta bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- På kort promenadavstånd finns lekplatsen 'Gribban' en populär lekplats med anslutande gräsyta. Här blandas traditionell lek som klätterborg, gungbräda, lekstuga och gungor med mer specialutformad utrustning (Gribban är tillfälligt stängd för pågående renovering/ombyggnad, till en ännu bättre lekpark).
- På kort promenadavstånd finns även den nyrenoverade lekplatsen 'Palmérsparken' med tillgänglighetsanpassad lekmiljö för yngre barn. Gummiunderlag finns under all lekutrustning. Här finns lekmöjligheter i klätterställningen, gungor, bebisborgen, sandlådan och vila i kompisgungan.
- På nära avstånd, invid Gribbyvägen, finns också en uppskattad liten pulkabacke för de yngsta.
- Finns det ett fotbollsintresse i familjen? Det är kort promenadavstånd till välordnade Solhems fotbollsplan, även den ligger i stort sett 'runt hörnet'.
- På kort cykelavstånd ligger populära Starboparken, ytterligare en självklar samlingsplats för leksugna barn!
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta under 2013. Parkourbanan, som ligger på promenadavstånd, har snabbt blivit mycket populär.
- Sommartid är närbelägna Nälstabadet ett populärt utflyktsmål.
- På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, kötthandlaren Dennis kött, nyöppnade krogen Kelp (bar/mat/deli), puben Caledonian Inn, ytterligare ett flera restauranger, Spångas prisbelönta konditori, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid och julmarknad vintertid. Här finns även SkandiaMäklarnas bobutik, välkommen in på en fika och för att prata om din nuvarande bostad och nästa.
- Det är inte heller långt till gallerian Bromma Blocks, ett butikscenter med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.
- Vällingby City med sina generösa öppettider ligger inte långt bort, här finns det mesta att önska i form av butiker, här finns även torghandel, restauranger, de flesta banker samt biosalong.

FÖRSKOLOR/SKOLOR:
- Ett flertal förskolor finns runt om i området.
- Det finns ett flertal skolor på promenadavstånd/kort bussresa:
- I Solhemsskolan/Spånga Grundskola och i Sundbyskolan går man från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Kunskapsskolan går man från årskurs 4 till och med årskurs 9.
- I Raoul Wallenbergs skola går man från förskoleklass till och med årskurs 9.

KOMMUNIKATIONER:
NÄRMASTE BUSSHÅLLPLATS (BUSS 117) LIGGER PÅ AVSTÅND OM ENDAST CIRKA 250 METER.
TILL SPÅNGA TORG MED PENDELTÅG OCH BUSSAR I ALLA VÄDERSTRECK PROMENERAR MAN PÅ CIRKA 10-12 MINUTER:
Buss 117 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Spånga station - Brommaplan (med T-bana, gröna linjen).
PÅ SPÅNGA TORG FINNS PENDELTÅGSSTATION OCH YTTERLIGARE BUSSLINJER:
Pendeltåg - från Spånga station till Stockholms Central, via Odenplan, reser på 14 minuter.
Buss 116 - trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station.
Buss 117 - trafikerar sträckan: Brommaplan (med T-bana, grön linje) - Spånga Torg.
Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 119 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga Torg.
Buss 512 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs Torg samt Spånga Torg.
Buss 119 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga station.
Buss 112 - trafikerar sträckan: Spånga - Alvik (med T-bana). Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 157 - trafikerar sträckan: Spånga - Danderyds sjukhus.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

  • Renoverad och mycket välskött villa på drömmig solbadande hörntomt om 883 kvm
    Renoverad och mycket välskött villa på drömmig solbadande hörntomt om 883 kvm
  • Välkommen på fika!
    Välkommen på fika!
  • Efterlängtade trädgårdsliv!
    Efterlängtade trädgårdsliv!
  • Tomten från ovan
    Tomten från ovan

Planritning

  • Planlösning, entréplan
    Planlösning, entréplan
  • Planlösning, suterrängplan
    Planlösning, suterrängplan

Flysta, Spånga

Vildmarksvägen 8

  • Renoverad och mycket välskött villa på drömmig solbadande hörntomt om 883 kvm
    Renoverad och mycket välskött villa på drömmig solbadande hörntomt om 883 kvm
  • Välkommen på fika!
    Välkommen på fika!
  • Efterlängtade trädgårdsliv!
    Efterlängtade trädgårdsliv!
  • Tomten från ovan
    Tomten från ovan
  • Välkommen in! Hall med avhängningsyta och en fin detalj i den inbyggda bokhyllan
    Välkommen in! Hall med avhängningsyta och en fin detalj i den inbyggda bokhyllan
  • Fina sällskapsytor, vardagsrum med matsalsdel i öppen lösning
    Fina sällskapsytor, vardagsrum med matsalsdel i öppen lösning
  • Braskaminen ger skön tillskottsvärme då det eldas
    Braskaminen ger skön tillskottsvärme då det eldas
  • Utgång till balkongen i sol, sol, solläge!
    Utgång till balkongen i sol, sol, solläge!
  • En skön plats för relax!
    En skön plats för relax!
  • Solbadande västerläge
    Solbadande västerläge
  • Balkongutsikt, över ägorna
    Balkongutsikt, över ägorna
  • Från matrumsdel mot det lättmöblerade vardagsrummet
    Från matrumsdel mot det lättmöblerade vardagsrummet
  • I matrummet ryms många glada middagsgäster runt bordet
    I matrummet ryms många glada middagsgäster runt bordet
  • Passage från köket mot matsalen
    Passage från köket mot matsalen
  • Det fräscha köket i annan vinkel
    Det fräscha köket i annan vinkel
  • Köket har fönster i två väderstreck och yta för matbord som rymmer fyra
    Köket har fönster i två väderstreck och yta för matbord som rymmer fyra
  • Det ena av två väl tilltagna sovrum på entréplan
    Det ena av två väl tilltagna sovrum på entréplan
  • Det andra rymliga sovrummet på entréplan/master bedroom
    Det andra rymliga sovrummet på entréplan/master bedroom
  • Sovrumsvy, mot tomten i västerläge
    Sovrumsvy, mot tomten i västerläge
  • Badrum på entréplan...
    Badrum på entréplan...
  • ... här står badkaret med fötter på plats!
    ... här står badkaret med fötter på plats!
  • Suterrängplan, tidigare garageport är utbytt till dörr mot arbetsrum/hobbyrum
    Suterrängplan, tidigare garageport är utbytt till dörr mot arbetsrum/hobbyrum
  • Arbetsrum i suterrängplan
    Arbetsrum i suterrängplan
  • I suterrängplan finns ytterligare ett arbetsrum eller är det något annat på önskelistan, kanske ett hemmagym?
    I suterrängplan finns ytterligare ett arbetsrum eller är det något annat på önskelistan, kanske ett hemmagym?
  • Sovrummet i suterrängplan, en tonårsdröm!
    Sovrummet i suterrängplan, en tonårsdröm!
  • Separat wc i suterrängplan
    Separat wc i suterrängplan
  • Kombinerad tvättstuga/bastu med dusch. Här finns även tvättställ och garderobsvägg som rymmer mycket
    Kombinerad tvättstuga/bastu med dusch. Här finns även tvättställ och garderobsvägg som rymmer mycket
  • En bastu för bastuälskande familj!
    En bastu för bastuälskande familj!
  • Åter på den soliga hörntomten!
    Åter på den soliga hörntomten!
  • Gröna, sköna, mjuka gräsytor
    Gröna, sköna, mjuka gräsytor
  • Nuvarande ägare odlar egna välsmakande obesprutade grönsaker, mums!
    Nuvarande ägare odlar egna välsmakande obesprutade grönsaker, mums!
  • Sallad på tillväxt, snart är det dags för plantering
    Sallad på tillväxt, snart är det dags för plantering
  • Grusade trädgårdsgångar och stensatta platser för möblering
    Grusade trädgårdsgångar och stensatta platser för möblering
  • Även ett växthus finns på plats!
    Även ett växthus finns på plats!
  • Inbäddat i lummig grönska
    Inbäddat i lummig grönska
  • Älskat och välskött!
    Älskat och välskött!
  • Välkommen tillbaka!
    Välkommen tillbaka!
  • Det mysiga närområdet med hästhagar och Bällstaåns fågelliv
    Det mysiga närområdet med hästhagar och Bällstaåns fågelliv
  • I väntan på något gott...
    I väntan på något gott...
  • Promenader!
    Promenader!
  • På kort promenadavstånd finns flera populära samlingsplatser för områdets leksugna barn!
    På kort promenadavstånd finns flera populära samlingsplatser för områdets leksugna barn!
  • På kort promenadavstånd finns flera populära samlingsplatser för områdets leksugna barn!
    På kort promenadavstånd finns flera populära samlingsplatser för områdets leksugna barn!
  • På kort promenadavstånd finns även plan för bollsport!
    På kort promenadavstånd finns även plan för bollsport!
  • På bekvämt promenadavstånd finns även Sundbyskolan åk 06-9!
    På bekvämt promenadavstånd finns även Sundbyskolan åk 06-9!
  • Spånga Torg - Sundbybergs Station - Odenplan - Stockholms central = 14 minuter!
    Spånga Torg - Sundbybergs Station - Odenplan - Stockholms central = 14 minuter!
  • Missa inte kötthandlaren Dennis Kött & Chark på Spånga Torg
    Missa inte kötthandlaren Dennis Kött & Chark på Spånga Torg
  • Handla dessert och gofika på Spånga konditori är en lyx man gärna unnar sig
    Handla dessert och gofika på Spånga konditori är en lyx man gärna unnar sig
  • Frukt, bär och grönsaker handlar man gärna hos handlaren på Spånga torg
    Frukt, bär och grönsaker handlar man gärna hos handlaren på Spånga torg
  • Har du frågor runt ditt nuvarande boende eller nästa? Välkommen in på en fika. Adress: Spånga torg 5
    Har du frågor runt ditt nuvarande boende eller nästa? Välkommen in på en fika. Adress: Spånga torg 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.