Älskat kedjehus, i väntan på händig familj som kommer få huset att åter stolt få glänsa!

Flysta, Spånga

Söderbergavägen 21

Såld
  • 6 rum
  • 147 kvm
  • Kedjehus

ÄLSKAT KEDJEHUS, I BEHOV AV TOTALRENOVERING

Då huset, som byggdes år 1975, var endast fem år gammalt så flyttade Wera in med sin make Lars. Från dagen då flyttkartongerna bars över tröskeln in i det nya hemmet så har det lugna fina läget, det rymliga huset och den lättskötta soliga tomten älskats!
Nu är det dags för nästa familj att ta vid och att skapa sitt drömboende.
Bostaden är idag ett oskrivet blad, där köparens totalrenovering kommer föregå flytten.
Här har man möjligheten att investera i egna långsiktiga val som kommer ge den 100-procentiga känslan av att man har kommit hem då nyckeln sätts i dörren, då egna flyttkartonger skall bäras över tröskeln.

ENTRÉPLAN.
I den rymliga hallen finns gott om yta för klädförvaring i såväl öppen som i dold lösning. Det generösa vardagsrummet har stora fönster och altandörr som ger access till tomt och stensatt uteplats i lummigt syd-/västläge, vilket suddar ut gränserna mellan ute och inne under sommarhalvåret! Vägg mot ett tidigare sovrum har tagits ner vilket ger en fin matsalsdel i vinkel med vardagsrummet.
I det stora familjeköket finns plats för matbordet för vardagens alla måltider, om det bredvidliggande sovrummet tas i anspråk så skapas ett riktigt rymligt matrum/matsal i köket!
På planet finns även wc med dusch samt separat tvättstuga med access till tomten, perfekt då den rena tvätten skall hängas att torka i sommarsol!

ÖVRE VÅNINGSPLAN.
Det generösa planet en trappa upp har dels ett stort och lättmöblerat allrum med fönster i takkupa som ger fint ljusinsläpp, dels tre fina sovrum (vid återställande av en vägg som tagits ner), en wc med dusch samt en rymlig klädkammare.

ÖVRIGT.
Bostaden har ett bekvämt nära-det-mesta-läge. Inom ca 10 minuters promenad nås flera populära förskolor och skolor, stora gröna ängar för lek och bus, fotbollsplan, lekpark, områdets populära Parkourpark och Nälstabadet.
Det är mindre än fem minuters promenad till närmaste busshållplats (buss 117) som trafikerar sträckan Spånga torg - Brommaplan.
Här är det lätt att föredra att åka kommunalt till arbetet då Spånga Torg är en svårslagen knutpunkt för kommunikationer i alla väderstreck, från Vällingby Centrum trafikerar T-banans gröna linje.
På Spånga torg samt i Vällingby Centrum finns även ett rikt utbud av butiker, matbutiker, populära delikatessbutiker, konditorier, gym, vårdcentral, apotek och annat som behövs i vardagen.
Välkommen till Söderbergavägen 21!

STOCKHOLM BÄCKEN 13:
- Skyddad, lummig och lättskött trädgårdstomt om 368 kvm, med lugnt och barnvänligt läge på återvändsgata!
- Under sommartid är trädgården och uteplatsen i syd-/västvänt läge bostadens fantastiska extrarum, inbäddat i lummig grönska!
- Tomten smyckas av perenner och blommande buskar som ger vacker och väldoftade blomning i toner av blått, i vitt och i rosa. För den trädgårdsintresserade finns gott om möjligheter att ytterligare förädla tomten!
- I det rymliga förrådet, som bildar kedjan till grannhuset, finns fina förvaringsmöjligheter!
- På infarten finns uppställningsplats för två bilar efter varandra.

LITE OM NÄROMRÅDET MED LEKPLATSER, UTFLYKTSMÅL, BUTIKER OCH RESTAURANGER:
- I närområdet finns gott om lekplatser för de mindre barnen, populära Starboparken som ligger på bekvämt promenadavstånd är ett självklart utflyktsmål för områdets leksugna barn!
- Delar av promenaden mot Starboparken är bilfri med ängsliknande gräsytor, perfekt för barn med spring i benen!
- Det är även kort avstånd till fotbollsplan.
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta under 2013. Parkourbanan, som ligger på kort promenadavstånd, har snabbt blivit mycket populär.
- Under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål, gångpromenad om ca 10 minuter. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.
- Till Vällingby City promenerar man på ca 15 minuter, här finns det mesta att önska i form av butiksutbud, restauranger, torgförsäljning sommartid, konditori och biosalonger.
- Till Spånga Torg promenerar man på ca 20 minuter, här finns matbutiker, flera restauranger, ett prisbelönt konditori, bank, vårdcentral, apotek och den mycket uppskattade kötthandlaren Dennis kött. Här ordnas även torgförsäljning sommartid och julmarknad i december. På torget ligger även SkandiaMäklarnas butik, välkommen in för ett samtal och en kopp kaffe!

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR I NÄROMRÅDET:
- Förskolor finns ett flertal i närområdet. På Söderbergavägen ligger populära förskolan Grottan, promenaden till Grottan tar ca två minuter.
- I Nälstaskolan, går barnen från förskoleklass till och med årskurs 6.
- I Vällingbyskolan går från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Sundbyskolan går barnen från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Raoul Wallenbergs skola går barnen från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Spånga gymnasium.
- Blackebergs gymnasium.

KOMMUNIKATIONER:
Till Vällingby Centrum promenerar man på ca 15 minuter.
Till Spånga torg promenerar man på 20 minuter.
Buss 117 (promenadavstånd om ca 5 minuter till hållplats) - trafikerar sträckan Brommaplan (T-bana) - Spånga Torg (P-tåg).
Buss 118 (promenadavstånd om 5 minuter till hållplats) - trafikerar sträckan Vällingby Centrum (T-bana, grön linje) - Spånga Torg (P-tåg) - Rissne (T-bana, blå linje).

Mer om mäklarna