Töjnan, Sollentuna

Söderängsvägen 21A

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 176 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 950 000 kr

Tidstypisk, välplanerad 70-talstvilla i populärt och mycket barnvänligt område. Plan tomt med plats för både lek och avkoppling, stor altan med sydvästläge.. Fem sovrum ger plats även för den större familjen. Planlösning enligt följande.

Rymlig och luftig entré/hall. Här finns gott om plats för klädavhängning i garderober bakom spegelskjutdörrar, klinkergolv och golvvärme. Till vänster om hallen ligger det rymliga köket med gott om förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin.

Från köket finns en ingång till det stora vardagsrummet som även nås direkt från hallen. Rummet har många fönster mot trädgården och är tillräckligt stort för att fylla både matrums- och vardagsrumsfunktion, utgång till altan och trädgård.

På entréplanet finns dessutom två sovrum, varav det större har utgång till trädgården, ett badrum samt tvättstuga. Det helkaklade badrummet har badkar, dusch, WC, tvättställ samt handdukstork, golvvärme. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, våtrumsmatta på golvet, grovingång. På våningsplanets alla torra utrymmen ligger parkettgolv.

När man kommer upp till trappan möts man av ett stort allrum. Här finns också tre sovrum, en klädkammare och en toalett med WC och tvättställ.

Vidbyggt garage med separat utrymme för dusch och bastu.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Töjnan, Sollentuna

Söderängsvägen 21A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.