Töjnan, Sollentuna

Kanalvägen 59

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 141 + 40 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 7 475 000 kr

Friköpt och nyrenoverat kedjehus med egen uthyrningsdel i attraktiva Töjnan!

Varmt välkomna till ett stort och nyrenoverat kedjehus i det attraktiva villaområdet Töjnan. Detta friköpta kedjehus har en boarea på 141 kvm fördelade på två våningsplan samt en totalrenoverad uthyrningsdel som utgör bostadens biarea. Huset har hela 5 sovrum, hemtrevliga & öppna sällskapsrum, 2 nyrenoverade badrum, ett totalrenoverat fräscht kök och hemtrevliga uteplatser samt en plan trädgårdstomt.

Från entrén som ligger intill det härliga uterummet välkomnas du in i entréplan genom den rymliga hallen. I anslutning till hallen finner du en stor tvättstuga, det nyrenoverade badrummet samt köket i toppskick. Från köket finner du den öppna och sociala sällskapsytan mellan matrum och det stora vardagsrummet. Här finns också ett stort sovrum/arbetsrum. På övre plan finns hela 3 bra sovrum, nytt smakfullt badrum, stort förråd och mysigt allrum. Vidare bjuder denna fastighet på en egen uthyrningsdel med ett fullutrustat kök, ett fint badrum, allrum och sovrum. I anslutning till uthyrningsdelen finner du även ett rymligt förråd. Två soliga trädäck och insynsskyddat trädgård. Uppfart med plats för 2 bilar.

Några hundra meter från bostaden hittar vi den nyligen helt nybyggda Töjnaskolan och förskola (F-9), invigd 2020. Vidgar vi perspektivet något har man nära till det fantastiska Järvafältet, Edsviken och Norrviken. För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Kring Edsviken finns flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrviken och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på mindre än en kvart till Väsjöbacken. Vardagspusslet blir enkelt tack vare närmaste förskola och skola på kort promenadavstånd - inget stressande och skjutsande med bil med andra ord. Promenadavstånd till Sollentuna centrum där det finns både pendeltåg och ett stort utbud av både restauranger, butiker och service samt gym (SATS). Med bil nås Häggviks handelsplats på ett par minuter där det finns närliggande stormarknader som Ica Maxi, City Gross och Stora Coop - och mycket mer. För större shoppingbehov når du Mall of Scandinavia med bil eller pendeltåg alternativt Täby Centrum med bil eller buss. För att ta sig till arbete och nöjen i city finns det flera smidiga alternativa kommunikationer från Sollentuna Station. Från Sollentuna station in till city tar det ca 16 minuter med pendeltåget. Åt andra hållet tar det ca 22 minuter till Arlanda. Med bil tar det runt 17 minuter in till city och cirka 20 minuter till Arlanda beroende på trafik tack vare närheten till E4:an.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Töjnan, Sollentuna

Kanalvägen 59

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.