Häggvik, Sollentuna

Valhallavägen 5A

REDO™
  • 6 rum
  • 153 + 65 kvm
  • Villa

Friliggande villa med avstyckningsbar tomt

Vacker 1,5-plansvilla från 1934 på ca 153 + 65 kvm med lugnt och skyddat läge i attraktiva Häggvik. Stor härlig avstyckningsbar tomt på hela 3059 kvm. Fastigheten har möjlighet att styckas av till 3 fastigheter.

Vacker 1,5-plansvilla från 1934 på ca 153 + 65 kvm med lugnt och skyddat läge i attraktiva Häggvik. Stor härlig avstyckningsbar tomt på hela 3059 kvm. Fastigheten har möjlighet att styckas av till 3 fastigheter. Då fastigheten ligger i ett fornlämningsområde behövs tillstånd från Länsstyrelsen. Hela villan har renoverats invändigt med nytt kök och nya golv samt ommålade väggar under 2021. Ljust och luftigt kök från epoq med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum/allrum. Sobert mörkblå köksluckor och bänkskivor i laminat. Helkaklat badrum med klinkergolv och dusch. Tre till fyra bra sovrum i ljusa färger varav ett med utgång till stor balkong. I källaren finns ett stort badrum/relaxrum med ångdusch. Solig altan med pool som behöver ses över.
Ett äldre hus med indragen el finns på tomten. Fastigheten har ett mycket lugnt och centralt läge i Sollentuna med närhet till Häggviks pendeltågstation, bussar, Sollentuna centrum, sport/simhall, badminton/tennishall samt Edsvikens vatten och grönområden. På några hundra meters avstånd finns både förskolor, grundskolor och gymnasieskola.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning entréplan
    Planlösning entréplan
  • Planlösning övre plan
    Planlösning övre plan

Häggvik, Sollentuna

Valhallavägen 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.