Edsviken, Sollentuna

Midgårdsvägen 11

Såld
  • 7 rum
  • 138 + 168 kvm
  • Villa

Enplansvilla med inredd källare & dubbelgarage!

Välkommen till denna trevliga familjevilla på totalt 306 kvm. En enplansvilla med hel källare och dubbelgarage, boarea 138 kvm och biarea 168 kvm. Byggår 1941 och tillbyggt 1973. En mycket attraktiv planlösning med allt i ett plan, hall, badrum, nytt påkostat kök med barkök, stor matsal med öppen spis, ett fantastiskt vardagsrum med enorm rymd och stora fönsterpartier och utgång till den lummiga trädgården. Vidare två bra sovrum samt ett master bedroom. lika stort som ett vardagsrum. Stor inredningsbar vind med enorma förvaringsmöjligheter. I källarplan finns ytterligare ett kök, arbetsrum, matkällare, tvättstuga, dusch, bastu, gästtoalett samt stor avdelningsbar gillestuga. I källarplan finns också ett dubbelgarage med fjärrstyrda portar och gott om möjligheter till bra förvaring och arbetsbänkar. Ett perfekt garage att snickra och mecka. Nya fönster på entréplan, fiber samt bergvärme är installerat. Huset ventileras med till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX).

Huset är beläget på en plan och uppväxt trädgårdstomt på 1 015 kvm på en lugn villagata i attraktiva Edsviken. Här finns äppelträd, bärbuskar, fina planteringar och plan gräsmatta för spel och lek. Fastigheten har två härliga uteplatser, en altan under tak och en friliggande uteplats med tak. Dessutom en friggebod, laddstolpe för elbil och gott om parkeringsplatser på uppfarten.

Mycket bra och lugnt läge, fina promenadstråk längst Edsvikens vatten med trivsamma omgivningar, utegym med strålande utsikt, båtklubbar, badberg och stränder. Mycket nära friidrottsanläggningar, skridskohall, slalombacke, sim- och sporthall , tennisbanor. Även promenadavstånd till flera förskolor och skolor, buss, pendeltåg och den kommande tvärbanan.

Mer om mäklarna