Söderköpings Sankt Laurentii, Söderköping

Söderköping Banvaktsstugan 1

REDO™
  • 6 rum
  • 134 + 7 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 250 000 kr

FAMILJEVÄNLIG VILLA CENTRALT - BANVAKTSSTUGAN 1, ANNO 1912!

Varmt välkomna till charmiga Banvaktstugan 1, en fantastisk fastighet som inte är någon annan lik!

Nu ges den exklusiva möjligheten att att förvärva denna historiska bostad med anor från tidigt 1900-tal, där ni är enda huset på gatan med privat väg in!
Totalt mäter fastigheten hela 1734 kvm med en plan och lättskött tomt med totalt fyra byggnader.

Bostaden är välplanerad i två plan om totalt 141 kvm där entréplan erbjuder en vältilltagen och luftig hall, ett rymligt vardagsrum med plats för både ett stort matbord och en stor soffa, ett fullutrustat och arbetsvänligt kök med en öppen, härligt planlösning med köksö samt en separat matplats i anslutning till altanen och slutligen ett helkaklat badrum. På övre plan möts vi av ett hemmakontor, två nyrenoverade sovrum med skön heltäckningsmatta, ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare ett helkaklat duschrum.

I fastighetens andra byggnad finns en separat tvättstuga och ett lyxigt hemmaspa med en dubbeldusch, ett platsbyggt badkar och en bastu. Från spaavdelningen nås även enkelt altanen där det varma spabadet väntar! Här finns även ett friliggande garage med plats för en bil samt ytterligare ett hus med två separata jordkällare som tidigare används som vinkällare och förråd!

Här bor du insynsskyddat och avskilt men på en central adress. I Söderköping bor ungefärliga 15 000 invånare och här finns allt man kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutiker, förskolor, skolor, bibliotek, resecentrum, restauranger, caféer, hälsovård, butiker samt idrottsföreningar för alla åldrar och idrotter. Dessutom ligger Norrköping och Linköping på pendelavstånd för dig som önskar att ha denna rofyllda och trivsamma plats som ditt hem!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söderköpings Sankt Laurentii, Söderköping

Söderköping Banvaktsstugan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.