Mogata, Söderköping

Gärdstigen 6

  • 5 rum
  • 156 + 63 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"På familjevänlig gata i populära Mogata!

Välkommen till denna trevliga villa på lugn återvändsgata i Mogata, strax utanför Söderköping. Fastigheten uppfördes 1980 där mycket av originalinredningen finns kvar, så här ges man chansen att sätta sin egen prägel efter tycke och smak.

På entréplanet finns köket som ligger i anslutning till matrum och allrum. Från matrummet kommer man ut till det stora inglasade uterummet som är isolerat så att det kan nyttjas större delen av året. En halv trappa ner från allrummet finns ett större vardagsrum med en öppen spis. Vidare finns ett sovrum och innanför det tvättdel, bastu samt dusch.
En trappa upp finns två stycken rymliga sovrum och ett mindre allrum. Här finns även husets badrum, med originalkakel i en blå kulört. Innanför badrummet finns via en dörr en halvtrapp upp ett större vindsförråd. Här tänker jag att man, om man önskar kan öppna upp och göra en stor spaavdelning.

På husets baksida, som gränsar till åkrar och ängar, kan man njuta av den lilla dammen med porlande vatten, eller varför inte sätta sig i syrénbersån och ta en fika i lugn och ro?

Huset andas karaktär och upplevs som något "utöver det vanliga" med oändliga möjligheter att skapa sitt framtida drömboende.

Mogata ligger endast med tio minuters bilfärd från Söderköping. Här finns förskola och skola. På cykelavstånd ligger Husbyviks badplats. Med båt tar man sig till Söderköping åt ena hållet och till Stegeborg och S:t Annas skärgård åt det andra.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka din visningstid via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mogata, Söderköping

Gärdstigen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.