Söderhamns Skärgård, Söderhamn

Stålnäsvägen 24

Såld
  • 4 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Renoveringschans i Söderhamns skärgård

Hitta lugnet på Stålnäsvägen med vattnet och naturen som närmsta granne!

Här finner du ett välplanerat boende med stor potential. Med sina stora sociala ytor, fantastiska läge och utsikt mot vattnet ger det dig en bra grund för att skapa ditt drömboende.
Planlösningen är utformad som ett H och erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch och bastu. Vidare in finns två sovrum varav ena har utsikt mot vattnet. Köket har generöst med förvaring och goda arbetsytor. Härifrån nås även den stora altanen i västerläge och utsikt mot vattnet. Bostaden har två stora sällskapsrum som med enkla medel kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Separat tvättstuga och en wc finns också. Utöver detta finns två mindre byggnader på tomten som ger plats för ytterligare förvaring. Här finns även förutsättningarna att skapa ett gästrum eller kontor.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Obs. bostaden är inrökt.

Söderhamns skärgård är en självklart plats för dig som vill bo i en lugn miljö. Härifrån har du ca. 2,5 timme till Stockholm, 15 minuter till Söderhamns Centrum och endast några minuter med bil till Söderhamns Golfklubb och Storsand med sin härliga badstrand.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna