Ingelsby, Skyllberg

Ingelsby Karlslund 231

Besiktigad
  • 3 rum
  • 43 + 152 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 1 195 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig idyll med ogenerat läge i naturens närvaro!

Här välkomnas man till ett förföriskt sommarparadis som är beläget i stillsam skogsglänta och med närhet till sjön Åmmelången!

Bostadshuset har genomgått omfattande renoveringar och präglas idag av ägarnas omsorgsfulla tankar om genomföranden. Här talar intrycken om en känsla som formas av den sköna balansen mellan bevarad charm och moderna inslag. Entréplanet presenterar sig via den ljusa hallen och det bedårande köket, med stilfulla materialval, tidsenlig utrustning och den värmande vedspisen i centrum. I anslutning till detta finns även ett generöst vardagsrum, med öppen spis och ljusinsläpp från två väderstreck.
En trappa upp finner vi en privat sektion med rymligt sovrum med rörspis samt ett allrum, med vedspis, som idag nyttjas som gästrum. I dagsläget är det endast vedspisen i köket som är kontrollerad och godkänd, övriga eldstäder kräver brandskyddskontroll och har tills vidare eldningsförbud.

Alltsammans rofyllt inbäddat bland den förtjusande trädgårdens lummiga träd, bärbuskar och blomster som tillsammans skapar en förtrollande oas, lika livfullt vacker som fridfullt lugn. En riktig favoritplats för umgänge och avkoppling, med tillfredställande trädgårdspyssel, ensamtid med en bok i famnen eller uppskattad samvaro i familj och goda vänners lag. Ett generöst utbud av växtlighetens iögonfallande charm och smakrika utbud som erbjuder härliga tillgångar för kulinariska intressen.

Det mindre uthuset inrymmer förvaringsutrymmen och det före detta hönshuset som inretts till ett ombonat och trivsamt uterum med övernattningsmöjlighet sommartid.
Till denna byggnad hör även ett hygienutrymme med dusch, bastu och förbränningstoalett.
Ladubyggnaden erbjuder ytterligare möjligheter till förvaring och praktiska bestyr med inriktning på såväl hobby som verksamhet.

Detta är en plats att längta efter och tillbaka till! En naturlig knytpunkt för familj och släkt, med minnesvärda semestrar och glädjande traditioner som tar sin form. Fritt fram för den prestigefyllda kubbmatchen, den njutbara skörden av sommarens första vildhallon eller kanske den enkla promenaden ner till sjön för det svalkande kvällsdoppet.

Bostadsbyggnad överlåtes delvis inredd. Ekonomibyggnader överlåtes utan avstädning och tömning. Den lösa egendom som på tillträdesdagen eventuellt finns kvar på fastigheten övergår till köparen utan ersättning.

För de regniga dagarna går det enkelt att ta en utflykt in till sjöstaden Askersund och dess fina utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen.
Till Örebro är det ca 40 minuters bilresa.

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ingelsby, Skyllberg

Ingelsby Karlslund 231

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.