Långsand, Skutskär

Gamla Byvägen 15

Besiktigad
  • 3 rum
  • 100 + 36 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 600 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Hemtrevlig enplansvilla med gediget uterum

I havs- och naturnära Långsand finner du detta trivsamma hus med allt i ett plan!

Huset har under säljarnas ägo renoverats med nytt kök, genomgående nya och uppfräschade ytskikt samt öppnat upp väggar för att få en mer öppen planlösning. Här erbjuds 3 rum och kök, samt ett fantastiskt uterum i söderläge. Köket är modernt med ljusa luckor, rostfria vitvaror och ger plats för matgrupp. Vardagsrummet ger plats för större soffgrupp, samt har en centralt placerad eldstad. I anslutning till vardagsrummet finns även en matplats för större matgrupp som är perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Vidare in finns två sovrum, tvättstuga som är utrustad med allt som behövs och badrum med intilliggande bastu.

Utöver detta finns ett A-hus med kokvrå och loftsäng och en garagebyggnad med goda ytor för förvaring. Tomten är välskött och insynsskyddad från grannar med härligt växlighet. Här finns även en pool med uppvärmning, utekök för härligt häng under varma sommardagar. I trädgården finns även en liten fiskedamm (fiskar ingår).

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med sandstränder, härliga promenadstråk, tennisbanor, kanotklubb och mycket mer. Övrigt i närheten finns även Mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, med kilometerlånga stränder och restaurang, här finns även Billuddens naturreservat. Långsand har även tillgång till båthamn med möjlighet att hyra båtplats och busskommunikation, in till Skutskär, där man enkelt via buss eller tåg kan ta sig till Älvkarleby, Tierp, Gävle och Uppsala. I Skutskär finns annars all övrig service i form av matbutiker och allt annat basutbud.

Gamla Byvägen 15 är ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt och ha naturen alldeles runt hörnet!

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Långsand, Skutskär

Gamla Byvägen 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.