Fleräng/Lindsäng, Skutskär, Skutskär

Flerängsvägen 16

REDO™
  • 4 rum
  • 145 + 100 kvm
  • Villa

Representativ och smakfullt renoverad villa med poolområde och Medelhavskänsla!

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade villa med fantastiskt poolområde och Medelhavskänsla!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas. Huset erbjuder idag fyra rymliga rum och kök och fantastiska sällskapsytor. På entréplan finns rymlig hall och plats för klädavhängning, allrum/tv-rum i etage med braskamin för mysig känsla, "dressing-room"/passage med goda förvaringsmöjligheter, badrum med dusch, kök med goda arbetsytor och till sist, men absolut inte minst, ett fantastiskt allrum/vardagsrum (utbyggt 2020) med högt i tak och plats för valfri möblering. En perfekt yta för middagar och för att ta emot gäster. I detta utrymme finns även fantastiskt glasparti mot husets baksida med grönskande skog. Från hall/allrum finns också en trapp upp till vinden och husets sovrum (huset kan med enkla medel göras om för att skapa fler sovrum efter behov). I källarplanet finns bastu, pannrum, tvättstuga, separat wc, goda förvaringsytor och mer!

På den rymliga tomten om ca 1 400 kvm finns goda gräsytor samt ett fantastiskt poolområde med Medelhavskänsla. Poolen omges av ett trädäck om flertalet ytor för olika sittgrupper/möblemang. Här finns också bar! Intill trädäcket finns också en garagebyggnad vars baksida som ligger mot poolområdet har ett gästrum med eget badrum. Dubbelgaraget får enkelt plats med två bilar och i övrigt lite verkstadsyta/förvaring.

Huset har sin placering i Skutskärs norra del, Fleräng/Lindsäng. Här har du naturen som närmsta granne och genom en kortare skogspromenad kan du också nå sjön Trösken! Här har du även väldigt goda pendlingsmöjligheter till Gävle (ca 20 min med bil) och Älvkarleby. Övrigt i närområde finns tillgång till skolor, förskolor, livsmedelsbutik, restauranger, Upptåget (med pendlingsmöjligheter mellan Gävle och Uppsala) och havet samt närliggande bad-, och båtplatser!

Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fleräng/Lindsäng, Skutskär, Skutskär

Flerängsvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.