Skultorp, Skövde

Orrevadsvägen 2

REDO™
  • 4 rum
  • 130 + 10 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 995 000 kr

Gavelradhus omgiven av natur!

Välkommen till ett fantastiskt tvåplansradhus med gavelläge, beläget i ett naturnära och familjevänligt område strax utanför Skövde. Denna fastighet är en av de större i området med stor tomt i gavelläge som gränsar mot ett vackert skogsparti, vilket skapar en härlig känsla av avskildhet och ro.
Bostaden är 130 kvadratmeter stor fördelat på två plan. Här får du stora och rymliga välplanerade ytor, som enkelt går att anpassa efter dina behov. Nuvarande lösning erbjuder två sovrum på övervåningen plus ett allrum med sovdel, men det går enkelt att göra om till tre. För den som behöver mer rum har vardagsrummet stora möjligheter att göras om.
Uteplatsen erbjuder ett stort tralldäck och en inglasad altan, perfekt för avkoppling och umgänge. Dessutom finns ett förråd på tomten för extra förvaringsutrymme.
Området är idealiskt för barnfamiljer, med närhet till både förskola och en badplats som erbjuder sköna sommarupplevelser. Detta är det perfekta boendet för dig som vill kombinera bekvämt radhusliv med naturens charm och ett bekvämt familjeliv!

Välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skultorp, Skövde

Orrevadsvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.