Sjogerstad-Rådene, Skövde

Sjogerstad Johannelund

Såld
  • 5 rum
  • 75 + 60 kvm
  • Villa

Trevlig fastighet med naturskönt läge!

Nu har du chansen att bli ägare till denna natursköna villa med generös tomt och praktiska gräsytor.

Välkommen till ditt nya hem på Sjogerstad Johannelund i Skultorp, strax utanför Skövde! Denna charmiga villa i en och en halv plan erbjuder ett fridfullt hem i vacker lantlig miljö, perfekt för dig som värdesätter lugn och ro.

När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus och välkomnande hall med direkt access till den trevliga altanen. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du blickar ut över den natursköna omgivningen. Vidare in i bostaden finner du ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster som släpper in gott om dagsljus. Vardagsrummet ansluter till en inbjudande matsal, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner. I köket finns det gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, samt rum för en matplats där familjen kan samlas. Det nyrenoverade badrummet är modernt och stilrent, och härifrån tar du dig ner till husets praktiska matkällare. Bostaden har tre sovrum där ett finns på entréplan och de andra två finns en trappa upp. Övervåningen har även ett stort allrum, perfekt som ett gemensamt utrymme, men kan enkelt delas av för att skapa ett extra sovrum om behovet finns.

Tomten är en sann pärla med stor potential för den trädgårdsintresserade. Här finns möjlighet att skapa din egen gröna oas, vare sig det handlar om blomstrande rabatter, grönsaksland eller en härlig uteplats för sommarens alla grillkvällar.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna