Lillängen, Skövde

Åsenvägen 23

REDO™
  • 3 rum
  • 70 + 65 kvm
  • Villa

Drömmer du om en stor trädgård med centralt läge?

Välkommen hem till Åsenvägen 23 i charmiga och familjevänliga Lillängen, Skövde! Här får du möjlighet att skapa ditt eget drömhem i ett omtyckt område som passar perfekt för både små och stora familjer. På entréplan möts du av ett kök, två sovrum, ett badrum samt ett rymligt vardagsrum som leder ut till en inglasad altan. Härifrån har du utsikt över den stora och gröna trädgårdstomten, en plats för lek, avkoppling och odling. Källarplanet erbjuder ännu ett sovrum eller arbetsrum, gott om förvaringsutrymmen, en praktisk tvättstuga och direkt access till garaget.

Trädgården på 2 357 kvm ger dig möjligheter att odla, skapa mysiga uteplatser eller bara njuta av den generösa ytan. Här finns även ett förråd och ett växthus som väntar på nya gröna projekt.

Med närhet till skolor, idrottsanläggningar och handelsområden har du allt du behöver inom räckhåll. Åsenvägen 23 är den perfekta platsen för dig som vill sätta din egen prägel och forma ett hem som passar just dina behov. Här finns potential att skapa ett riktigt härligt familjeliv!

Varmt välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare, Gustav Andersson!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lillängen, Skövde

Åsenvägen 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.