Karlshem, Skogstorp

Släggvägen 2

  • 6 rum
  • 151 + 24 kvm
  • Villa
2 195 000 kr

Rymligt hus med hörnläge och med goda möjligheter att anpassas efter individuella behov!

Välkommen till ett rymligt och familjevänligt hem på Släggvägen 2, beläget i populära Skogstorp, Karlshem. Detta kedjehus om 151 + 24 kvm erbjuder flexibla möjligheter för den stora familjen med sina 6 rum, varav 5 till 6 sovrum. Villan har en genomtänkt planlösning som lätt kan anpassas efter individuella behov.

Huset är perfekt placerat på ett hörnläge med en härlig vy över allmänningen som inkluderar en lekplats, vilket skapar en trygg och inbjudande miljö för barnfamiljer. Garaget med eldriven port är en unik förmån som inte alla hus i området har, vilket ger en extra nivå av bekvämlighet. På entréplan hittar ni ett rymligt vardagsrum, trivsamt kök, ett separat matrum, ett sovrum samt tvättstuga/groventré. Det finns också ett badrum för smidighet. Övre plan erbjuder två sovrum i dagsläget, ett stort allrum som kan delas upp för att skapa ytterligare två rum om så önskas, samt ett andra badrum. Fiber indraget. Moderniseringsbehov föreligger.

Karlshem i Skogstorp är ett område som kombinerar lugn med bekvämligheter. I närheten finns en skola som erbjuder undervisning från årskurs 1 till 9 samt förskolor, vilket gör det idealiskt för barnfamiljer. Området har också goda bussförbindelser, en livsmedelsbutik och tillgång till gym.

Detta är ett optimalt boende för den stora familjen med många möjligheter att anpassa planlösningen. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till service och natur, vilket gör detta till ett idealiskt hem för familjer som söker både utrymme och bekvämlighet.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Karlshem, Skogstorp

Släggvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.