Gunnarskär, Skoghall

Hovlandavägen 36B

  • 7 rum
  • 213 + 47 kvm
  • Övrigt
Utgångspris 3 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

FIN VILLA PÅ FAMILJEVÄNLIGA GUNNARSKÄR

Varmt välkommen till Hovlandavägen 36B och denna fina villa perfekt för den stora familjen.

Bostadens 213 kvm fördelar sig på 7 rum och kök varav 4 sovrum, det finns även två duschrum varav det ena nyrenoverat 2022. Till huset tar du dig via en trapp upp till rymlig entréhall eller via en hiss från markplan på bakgården som tar dig till husets samtliga våningsplan. På entréplan finner du det hemtrevliga och moderna köket från 2018 med goda arbetsytor. Kök och matrumsdel delas av med hjälp av en förlängd arbetsbänk som skapar öppna och sociala ytor för samvaro. Från köket tar du dig ut på det stora trädäcket i etapper i härligt sydvästläge. Här finns plats för loungedel, matgrupp och ytterligare möblemang samt ett spabad. Intill matrumsdelen ligger vardagsrummet där kamin finns som ger komfortvärme och ökad mysfaktor i rummet.

På entréplan finns även ett fräscht duschrum från 2017 med skiljevägg mot dusch och dimbara spotlight i tak. I husets utbyggnadsdel finns groventré, sovrum, tvättstuga, wc och gott om förvaring. På övre plan finns tre sovrum varav samtliga utrustade med flertalet garderober. När du kommer upp för trappen finns en balkong direkt till vänster samt utrymme för mindre kontorsdel om så önskas. I anslutning till de tre sovrummen finns ett socialt vardagsrum där familjen kan samt nå övervåningens andra balkong som vetter ut mot bakgården. Duschrummet är en fröjd med både dusch och badkar samt dubbla handfat i kommod. Allt från 2022.
Taket och fasaden är bytt 2016.

I källaren finns förvaring och pannrum.

Hovlandavägen har ett centralt läge med kort gångavstånd till såväl centrumkärnan och bussförbindelser. I centrum finns ett brett handelsutbyte med restauranger, café, affärer, vårdcentral, tandläkare, systembolag och flera mataffärer. I närheten finns fina strövområden samt bad och båtliv i Vänern. För de sportintresserade finns fotbollsplaner och idrottsanläggningar endast ett stenkast bort. Busskommunikationen går med täta avgångar in till Karlstad, Bergviks handelsområde och till övriga delar på Hammarö.

Välkommen!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gunnarskär, Skoghall

Hovlandavägen 36B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.