Länna, Skogås

Drevviksvägen 12A

Såld
  • 5 rum
  • 132 + 25 kvm
  • Villa

1-plansvilla i toppskick!

Välkommen till denna attraktiva 1-plansvilla i toppskick från 2019. En Fiskarhedenvilla med härlig planlösning och generös takhöjd om 2,70 med öppet i taknock, bra sällskapsytor, påkostade materialval och harmonisk färgsättning.
Det stora härliga köket och vardagsrummet har öppen planlösning med stort fönsterparti och härligt ljusinsläpp. Här finns utgång till ljuvlig altan ca 100 kvm som binder samman ute- och innemiljö på ett naturligt sätt.
Stilrent kök med köksö, integrerade vitvaror och mycket utrymme för stor matplats.
Idag finns här 3 bra sovrum samt ett öppet arbetsrum/allrum som kan bli ett 4:e sovrum. Master bedroom "en suite" med klädkammare, lyxigt badrum med dubbeldusch och utgång till altanen.
Ett andra helkaklat snyggt badrum med dusch är placerat vid sovrummen. Hela huset har fina ljusa ekgolv, vattenburen golvvärme och harmonisk färgsättning.
Praktisk och rymlig tvättstuga med grovingång och mycket förvaring.

Plan lättskött och barnvänlig tomt med gräsmatta och stor altan med sol från ca kl 10 till kväll. Hög häck som skyddar mot insyn, två kastanjeträd och en blåbärsbuske.
Altanen erbjuder en underbar plats för hela familjen med Spabad från 2021, växthus och gott om plats för solstolar, matbord och loungedel. Här skiner solen hela dagen till sen sommarkväll.

-Låg driftskostnad godkänd för Grönt bolån
-Ingen fastighetsskatt tom 2034
-Smarta Hem dimmer i hela huset
-Garage från 2020. Elbilsladdare
-Vattenburen golvvärme.

Länna är ett lugnt och populärt villaområde med närhet till Länna Handelsområde med butiker och restauranger.
Här bor du nära badplats i sjön Drevviken där det även finns båtplatser att hyra.
Gångavstånd till förskola, Engelska skolan och busshållplats.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna