Saleby Ödegården 1

Saleby, Skara

Saleby Ödegården 1

Såld
  • 4 rum
  • 105 + 10 kvm
  • Villa

Saleby Ödegården 1, en fridfull landsbygdsoas.

Nu erbjuds du en fantastisk fastighet belägen på landsbygden långt ifrån stadens brus och grannar. Här möts du av en idyllisk lantlig känsla med en modern touch, perfekt för dig som söker en fristad i en rogivande miljö.

Välkommen till Saleby Ödegården 1! När du kliver in genom de vackra dubbeldörrarna möts du av ett hem där varje detalj är noga genomtänkt. Den lantliga charmen är bevarad med en ståtlig kakelugn och en järnspis, som tillsammans med moderna inslag skapar en unik atmosfär. Bostaden upplevs ljus och inbjudande via de trevliga fönsterpartierna och här finns två somrum samt ett sovloft.

Fastigheten erbjuder flera unika detaljer som ger detta hem en särskild karaktär. På tomten finner du en mysig ateljé, perfekt som ett inspirerande hemmakontor eller övernattning för besökande gäster. Trädgården är en dröm i sig med ett charmigt brygghus, ett växthus och rikligt med ytor för odling, lek och avkoppling.

Saleby Ödegården 1 är inte bara en plats att bo på, utan ett hem att trivas i. Här finns allt du behöver för ett harmoniskt liv på landet, med naturen som närmaste granne och en miljö som inbjuder till både vila och aktivitet.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna