Skänninge, nya Hattorp, Skänninge

Atletgränd 9

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 144 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 195 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad och mycket fint underhållen enplansvilla med dubbelgarage och perfekt läge!

Välkommen till denna stilfulla, energisnåla och välplanerade villa på Atletgränd 9, belägen i det trivsamma och barnvänliga området Nya Hattorp i Skänninge. Detta är ett hem som kombinerar hög kvalitet och smarta lösningar med stora sociala ytor, perfekt för den som älskar att umgås både inomhus och utomhus.

Huset
Villan erbjuder 4 rum och kök med smakfulla materialval genomgående. De ljusa, öppna ytorna skapar en inbjudande och social atmosfär, och den välgenomtänkta planlösningen gör det lätt att trivas. Vardagsrummet, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus, ansluer till det trevliga köket med matplats, som är utrustat med alla nödvändiga moderniteter Här finns gott om plats för både vardagsliv och fest.

Bostaden har totalt tre sovrum, varav ett master bedroom med rymliga garderober och närhet till badrummet. Det ena badrummet är väl tilltaget storleksmässigt och är på kostat med fint kakel, och klinkers, snygga badrumsmöbler, dusch, badkar och en bastu. Det mindre badrummet är inrett med kakel/klinkers, dusch, handfat och wc.

Fristående garage
Ett fristående, isolerat garage om cirka 65 kvm erbjuder generöst med plats för bil, hobbyverksamhet eller förvaring. Garaget är uppvärmt och praktiskt för den som önskar en extra arbetsyta eller förvaring året runt. Här finns även en saxlyft integrerad i betonggolvet för dig som gillar att meka med blar.

Uteplats & trädgård
Den stora altanen om cirka 130 kvm sträcker sig längs husets baksida och erbjuder gott om utrymme för utemöbler och umgänge. Här finns även ett praktiskt och stilrent utekök, perfekt för sommarens grillmiddagar, samt ett utomhusspa för avkoppling under stjärnklara kvällar. Ett inglasat uterum förlänger utomhussäsongen och skapar en plats där du kan njuta av trädgården, oavsett väder.

Den insynsskyddade tomten är inramad av plank och häckar, vilket ger ett privat och lugnt läge för både barn och vuxna att vistas i.

Område
Atletgränd 9 ligger i ett perfekt läge för familjer som söker en kombination av lugn och närhet till service. Här bor du nära mataffärer, skolor och förskolor, och med bekvämt avstånd till pendelstationen som ger smidiga förbindelser till större städer. Fastigheten har ett vackert läge med vidsträckt utsikt över äng- och åkermark.

Sammanfattning:
Välplanerad villa med stora sociala ytor
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Smakfulla materialval och genomtänkt planlösning
Fristående, uppvärmt garage om ca 65 kvm
Stor altan om ca 130 kvm med utekök och utomhusspa
Inglasat uterum
Insynsskyddad tomt med plank och häckar
Nära mataffär, pendelstation, skolor och förskolor
Detta är ett hem som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning. Anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

  • Bokad visning. Anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skänninge, nya Hattorp, Skänninge

Atletgränd 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.