Uppställningsplats för bil samt uppvärmt garage med elport och laddbox!

Svansjö Sommarby, Sjöbo

Kaprifolvägen 37

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Välskött 1-plansvilla med garage, belägen på naturskönt läge!

Välkommen till denna underbara enplansvilla som erbjuder ett harmoniskt och naturnära boende med alla bekvämligheter du kan önska! Här har du chansen att förverkliga drömmen om ett boende med en oslagbar kombination av rofylldhet och närhet till service. Villan är belägen på ett idylliskt skogsläge där naturen verkligen omfamnar hemmet, perfekt för dig som älskar friluftsliv, skogspromenader och fågelkvitter. Samtidigt har du närheten in till Sjöbo tätort med affärer, skolor, matbutiker, restauranger, caféer och busstation!

Bostaden välkomnar dig med en mycket trivsam och öppen planlösning som skapar en ljus och rymlig känsla genom hela hemmet. Det generösa allrummet fungerar som hjärtat i huset, där familj och vänner kan samlas kring den värmande kaminen ? perfekt för kalla vinterkvällar. Det stora trädäcket, som löper längs husets framsida, bjuder in till både avkoppling och socialt umgänge under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för utomhusmöbler, grill och blommor ? en idealisk plats för soliga dagar och ljumma kvällar med utsikt över den lummiga trädgården.

Med sitt tillhörande garage utrustat med laddbox och elport, erbjuder villan även praktiska lösningar för förvaring och bilparkering. Trädgården är lättskött och inbjuder till både lek och lugna stunder i naturen. Här har du alla möjligheter att njuta av livet på landet, men med närheten till Sjöbos bekvämligheter inom räckhåll.

Detta är ett hem för dig som söker ett naturnära liv med hög livskvalitet och en känsla av frihet. Varmt välkommen att uppleva denna unika möjlighet på plats!

Mer om mäklarna