Segeltorp, Utsälje, Segeltorp

Buntmakarvägen 11

  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 4 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Perfekt sydvästläge i barnvänliga Snättringe

Ljust och trivsamt radhus beläget på lugn återvändsgata i populärt radhuskvarter med närhet till såväl skola och kommunikationer som sjö och natur.

Välkommen till detta charmigt radhus på populärt Buntmakarvägen 11.
På en lugn återvändsgata i ett eftertraktat område finner ni detta fina och trivsamma gavelradhus. Hemmet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet, vilket gör det idealiskt för både avkoppling och sociala sammankomster.

- Interiör
När du kliver in i huset möts du av ett rymligt vardagsrum som har gott om plats för både en generös soffgrupp och en matgrupp. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en inbjudande atmosfär. Via vardagsrummet leds ni även ut till den underbara uteplatsen i absolut bästa sydvästläge.
Ni finner även tre bra sovrum som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Det nyrenoverade köket från 2021 är en dröm för alla hemmakockar, med moderna vitvaror och en stilren design som kombinerar funktionalitet med estetik. Det helkaklade och stilrena badrummet på övre plan erbjuder en avkopplande miljö med sina högkvalitativa materialval och finish. På nedre plan finner ni även en lite gästtoalett.

- Utomhus
Utomhus hittar ni både en stor balkong och två trädäckade uteplatser, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen under hela dagen. Dessa uteplatser är perfekta för både morgonkaffet och sena grillkvällar med vänner och familj. Huset har också ett garage i länga som ger bekvämlig parkering och extra förvaringsutrymme. Det finns även ett extra förråd på framsidan av huset.

- Omgivning
Huset är beläget på en lugn och barnvänlig gata, vilket gör det till en trygg och trivsam plats för barnfamiljer. Det finns närhet till vackra skogsområden med motionsspår samt till den idylliska Långsjön, som erbjuder fina möjligheter för bad och naturupplevelser. Dessutom finns det skolor och goda kommunikationer inom bekvämt räckhåll, vilket underlättar vardagens alla bestyr.

- Sammanfattning -
Detta radhus är verkligen ett hem att trivas i, med sina genomtänkta ytor och vackra omgivningar. Missa inte chansen att se detta underbara hem på plats.

Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Öppen visning - Boka gärna visning via mäklarens hemsida för att ta del av eventuella förhandsvisningar.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Segeltorp, Utsälje, Segeltorp

Buntmakarvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.