Huddinge, Segeltorp

Hasselstigen 94

Såld
  • 5 rum
  • 110 + 20 kvm
  • Radhus

Omhändertaget radhus i populära Segeltorp. Gångavstånd till tunnelbana och Långsjön!

Denna förtjusande bostad omhändertagen med omsorg och kärlek är belägen i ett attraktivt område med närhet till det mesta.

Med bara en kort promenad når du vackra Långsjön med badplats och härliga gångstråk. Vintertid plogas här en sjöisbana för skridskoåkning. Utöver Långsjön finns även fler guldkorn i närheten som Gömmarens naturreservat, Herrängens gård och Långbro värdshus.

Från bostaden har du gångavstånd till tunnelbana samt nära till bussar som tar er till Fruängen, Älvsjö station, Kungens kurva och Huddinge.

Ett stort serviceutbud finns att tillgå i det närbelägna Kungens kurva, Nordens största handelsplats.

Detta hem är utformat för hela familjen, med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning. En stor terrass bjuder in till avkoppling och social samvaro i solnedgången, medan en trivsam balkong erbjuder en perfekt plats att njuta av fyrverkerierna på nyårsafton.

Läget är perfekt för den som värdesätter närheten till stadens puls samtidigt som man kan njuta av det naturnära livet. Med ett bekvämt avstånd till stadens centrum och samtidigt tillgång till grönområden och sjön erbjuder denna bostad det bästa av två världar.

Välkommen till Hasselstigen 94!

Mer om mäklarna